Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Teemu Paloniemi on tukitiimimme uusi tekninen asiantuntija

Tukitiimimme on tällä viikolla saanut vahvistusta teknisestä asiantuntijasta Teemu Paloniemestä. Magic Cloudilla tehtävien töiden ohella Teemu suorittaa Tampereen ammattikorkeakoulussa tekemisensä tietojenkäsittelyn tradenomin opintoihin kuuluvan työharjoittelujakson.

Alun perin Saarijärveltä kotoisin olevat Teemu muutti Tampereelle opiskelemaan matematiikkaa. Tietotekniikkaharrastus johdatti hänet muutaman vuoden yliopisto-opintojen jälkeen tietoverkkopalveluiden äärelle ammattikorkeakouluun.

Päätin suuntautua opinnoissani tietoverkkopalveluihin ja niiden ylläpitoon, vaikka tietojenkäsittelyn koulutuksessa peli- ja ohjelmistotuotanto ovatkin selkeästi suosituimmat suuntautumisvaihtoehdot. Pidän järjestelmä- ja palvelinpuolen selkeydestä ja siitä, että käyttämämme järjestelmät toimivat kuten pitää, Teemu kertoo alavalinnastaan.

Teemu kertoo ensimmäisten työpäivien perusteella Magic Cloudin tuntuvan oikealta ja hänelle sopivalta työpaikalta, sillä opinnot ovat antaneet hyvän tietotaidon esimerkiksi Windows-palvelimien käyttöön.

Toistaiseksi asioihin ja järjestelmiin on opiskeluissa päässyt paneutumaan koulutöissä esitettyjen esimerkkien avulla. Nyt pääsen itsenäisesti toteuttamaan vastaavia työtehtäviä ja soveltamaan osaamistani oikeissa asiakaspalvelutilanteissa, Teemu sanoo.

Magic Cloudilla suoritettavan työharjoittelujakson ohessa Teemu kirjoittaa opintojensa opinnäytetyön, joka TAMKin tietojenkäsittelyn tradenomin koulutusohjelmassa on perinteisesti kohdeorganisaatiolle toteutettava kehitysprojekti.

 

Lisätietoja:

Teemu Paloniemi
Tekninen asiantuntija

040 514 7886
teemu.paloniemi@magiccloud.fi

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi