Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Rekrytointi: etsimme järjestelmäarkkitehtia

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään palveluun. Toiminnan lähtökohtana on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin, jotka kohdistuvat suomalaiseen, alansa viimeisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntävään pilveen sekä räätälöityyn ja ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä, joista 5 saimme vahvuuteemme viime vuoden aikana. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Avoinna olevasta järjestelmäarkkitehdin tehtävästä:

Etsimme nyt joukkoomme jo entuudestaan työkokemusta omaavaa järjestelmäarkkitehtia. Osana tiimiämme olet rakentamassa ja ylläpitämässä konesali- ja pilvipalveluitamme. Etsimme visionääristä taitajaa rakentamaan yrityksemme tulevaisuutta yhdessä koko tiimimme kanssa.

Tulevalla järjestelmäarkkitehdillamme tulee olla hyvä tekninen osaaminen virtualisoinneista, verkoista ja tietojärjestelmistä (tarkempi, mahdollinen listaus alla). Hänellä on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtänsä. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Työssään henkilö pääsee toteuttamaan ja rakentamaan tulevaisuuden pilveä. Henkilö saa tuekseen ja resurssikseen virtualisointeihin, verkkoihin ja palvelimiin erikoistuneen, ammattitaitoisen teknisen henkilöstömme sekä työyhteisökseen nuorekkaan ja avoimen tiimimme.

Pääasiallisena työpaikkana voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet joustavaan työhön ja etätyöskentelyyn.

Välttämättömäksi työtehtävän hoitamisessa katsomme:

– Intohimo työntekoon ja tekniikkaan.

Intohimo, aito kiinnostus ja halu työskennellä entistä paremman pilvipalvelun ja entistä ketterämmän toiminnan eteen on työhön valittavalta henkilöltä edellytettävä lähtökohta ja ominaisuus. Osoitathan tämän ominaisuutesi hakemuksessasi ja erittelet, miten alla olevat osa-alueet tähän lähtökohtaan yhdistyvät.

Lisäksi työtehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä pidämme seuraavia osa-alueita soveltuvin painotuksin:

– Aikaisempi työkokemus teknisistä työtehtävistä

– Hyvä paineensietokyky ja kyky kantaa vastuuta

– Taito hahmottaa laajoja kokonaisuuksia

– Sujuva suomen ja englannin kieli

– Laaja tekninen osaaminen esimerkiksi useilta seuraavista osa-alueista (erittelethän teknistä osaamistasi tarkemmin hakemuksessasi):

o Virtualisointi

o Storage

o Palomuurit ja kytkimet

o Windows Server

o Linux-palvelimet

o PowerShell

o SQL Server

o Citrix XenApp, XenDesktop

o NetScaler

o Tietojärjestelmien monitorointijärjestelmät

o Tietojärjestelmien lokienhallintajärjestelmät

 

Edellä mainittujen lisäksi emme katso seuraavien osaamisalueiden olevan hakijalle pahitteeksi:

– Sosiaalisuus ja asiakaspalveluhenkisyys

– Soveltuva tutkinto

– Ruotsin kielen taito


Hakuohjeet:

Kysymyksiisi meistä, meillä työskentelystä ja avoimesta työtehtävästä vastaa toimitusjohtajamme Timo Haapavuori, 050 584 2585.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 4.5. osoitteeseen rekry@magiccloud.fi. Pyydämme huomioimaan, että käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.