Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Pirkanmaalle kansalliset konesalitoimijat haastava palvelinkeskus

Tiedote, julkaisuvapaa 21.6.2017

 

Tamperelainen Magic Cloud Oy haastaa kansalliset konesalitoimijat ottamalla käyttöön Pirkanmaalle kesäkuussa valmistuneen palvelinkeskuksensa.

Kesäkuun puolivälissä käyttöönotetussa palvelinkeskuksessa tilan kapasiteetti on moninkertainen yrityksen vanhaan palvelinkeskukseen verrattuna ja uuden tilan tekniset valmiudet vastaavat tulevaisuuden palvelinkeskustoiminnan tarpeisiin. Tilan varustelussa ja kapasiteetissa on yrityksen liiketoiminnan laajentumisen lisäksi huomioitu yrityksen asiakkailleen tuottamien pilvipalveluiden katkoton ja esteetön käyttäminen. Esimerkiksi tilan kahdennettu sähkönsyöttö varautuu sähkökatkoihin kahdennetulla UPS-akustolla ja sekä automaattisesti aktivoituvilla dieselgeneraattoreilla. Palvelinkeskus on myös suojattu automaattisella aerosolisammutusjärjestelmällä.

Magic Cloudin uusi palvelinsali vahvistaa Pirkanmaata konesalitoiminnan sijaintina. Pirkanmaa ei ole aiemmin profiloitunut konesalitoimintaan suomalaisen pilvipalveluliiketoiminnan keskittyessä usein kehä 3:n sisäpuolelle.

”Yrityksemme uuden palvelinkeskuksen myötä pystymme tarjoamaan teknisessä mielessä isojen jättiläisten kanssa samalla viivalla olevaa paikallista pilvipalvelua pirkanmaalaisille yrityksille”, Magic Cloud Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapavuori kertoo.

Palvelinsalin laajennus vastaa myös yrityksen liiketoiminnan kasvun tarpeisiin. Kuluneen vuoden aikana Magic Cloudin 13-henkisessä tiimissä on aloittanut kolme uutta työntekijää ja rekrytointi uusien tekijöiden löytämiseksi on käynnissä.

 

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi