Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Palkitsemisuutisia ja ulkoistamisen tulevaisuusvisioita avoimissa ovissamme

Magic Cloud, Micro Magic, ASP-Yhtiöt ja Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto viettivät yhdessä muodostamansa ICT- ja taloushallintopalvelujen osaamiskeskuksen avoimia ovia 9.6.2016 Tampereen Hallituskadulla. Kutsuvieraita ja tervetulleita olivat niin yhteistyökumppanit, asiakkaat kuin kaikki yritysten toiminnasta kiinnostuneet.

Avoimien ovien ohjelmassa olleen yritysten palvelukokonaisuuksien ulkoistamista käsittelevän paneeliin osallistuivat Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori, ASP-yhtiöiden toimitusjohtaja Raimo Haapavuori, molempien edellä mainittujen yritysten asiakkaana ulkoistamisprojektin toteuttanut Tamwaren varatoimitusjohtaja Jussi Hilden sekä Tampereen Kauppakamarin johtaja Peer Haataja hahmottelivat ulkoistamisen tulevaisuutta.

Paneelikaappaus

Panelistit Raimo Haapavuori (oik), Timo Haapavuori, Jussi Hilden ja Peer Haataja paneelia puheenjohtaneen Terhi Meriläinen tentattavana.

 

Panelistit olivat yhtä mieltä siitä, että ulkoistaminen on tullut jäädäkseen: ulkoistamisen onnistumiseksi yrityksen on ensin tunnettava itsensä ja oma liiketoimintansa, jonka jälkeen toimiva yhteistyö ulkoistuskumppanin kanssa voi mahdollistaa kasvun, kehityksen ja omaan liiketoimintaan keskittymisen. Paneelin yhteenveto luettavissa ja tallenne katsottavissa kokonaisuudessaan täällä.

Juhlassa kuultiin myös Timo Haapavuoren ”20 vuotta yrittäjänä” puhe, jossa Haapavuori kertoi inspiroivan, 20-vuotisen yrittäjätarinansa aloitettuaan tietokonetarvikkeiden myynnin 13-vuotiaana vanhempiensa takkahuoneessa. Alaikäisenä aloitetun yritystoiminnan käynnistämisen jälkeen armeija- ja vaihto-opiskeluaikojen yrittämisolosuhteiden tuomat haasteet ovat kasvattaneet Haapavuoresta ennakkoluulottoman ja haasteita pelkäämättömän yrittäjän. Avoimissa ovissa oli paikalla myös useita puheessa mainittuja avain henkilöitä, kuten nuoren yrittäjän kanssa ensimmäisen tietokonekaupan tehnyt tilitoimistoyrittäjä, Pirkanmaan Kirjanpitotoimiston toimitusjohtajana kevääseen 2016 saakka toiminut Markku Ala-Mettälä. Timo Haapavuoren puhe luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

Markku Ala-Mettälä ja Timo Haapavuori yllätettiin tilaisuuden lopuksi Suomen Yrittäjien liiton paikallisosastojen palkitessa molemmat yrittäjät yrittäjäristein. Tammerkosken yrittäjät palkitsi Markku Ala-Mettälän 30 vuoden kunniakkaasta yrittäjäurasta timanttisella yrittäjäristillä ja Ikaalisten yrittäjät Timo Haapavuoren kultaisella yrittäjäristillä 20-vuoden menestyksekkäästä yrittäjäurasta.

Markku_ja_Timo

Markku Ala-Mettälä (vas) palkittiin timanttisella yrittäjäristillä ja Timo Haapavuori kultaisella yrittäjäristillä ansiokkaasta yrittäjäurasta.

Kiitämme Suomen Yrittäjien liiton paikallisosastoja, panelistivieraitamme ja kaikkia avoimiin oviimme osallistuneita huomiostanne ja muistamisistanne. Toivomme yhteistyömme jatkuvan ja kehittyvän entistäkin hedelmällisemmäksi. Ulkoistamiskeskustelun innoittamana ja Timo Haapavuoren puheen sanoin ”yhdistämällä voimamme ja osaamisemme voimme luoda yhdessä entistä parempaa liiketoimintaa!”.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Terhi Meriläinen
Viestintäasiantuntija

terhi.merilainen@magiccloud.fi
045 1102 808