Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Olli Lehmussaari harjoittelijaksi tekniseen tukipalveluumme

Tampereen ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä opiskeleva Olli Lehmussaari on aloittanut harjoittelijana teknisessä tukipalvelussamme. Teknisessä tukipalvelussamme ovat Ollin lisäksi tämän syksyn aikana aloittaneet uudet osaajamme Kim Heikkinen ja Timo Hyttinen. ”Vanhojen” jatkaessa myös vahvuudessamme.

Magic Cloudin ja Ollin tiet kohtasivat viime keväänä Pakkahuoneella järjestetyssä RecruIT-tapahtumassa, jossa IT-alan työnantajat ja työntekijät etsivät toisiaan.

– ”Perehdyttyäni yritykseen vielä tarkemmin nettisivujen kautta, alkoi vaikuttaa siltä, että palvelutarjonta vastaa hyvin omaan osaamiseeni ja opintojen antamiin valmiuksiin”, Olli kertoo.

Harjoittelussa Olli uskoo pääsevänsä sekä soveltamaan opinnoissa saamiaan tietoja ja taitoja että sukeltamaan entistä syvemmälle pilviteknologian käytännön haasteisiin. Hänen tavoitteenaan on saattaa ammattikorkeakoulun opinnot valmiiksi kevään aikana harjoittelun ohella.

IT-alan tulevaisuuden kehityksen Olli näkee valoisana; teknologian, internetin ja pilven merkitys jokapäiväisessä työssä ja arjessa tulee kasvamaan entisestään. Tämä tulee lisäämään myös IT:hen liittyvän tietotaidon ja asiantuntemuksen merkitystä sekä korostavan palvelutarjoajan asiakaspalvelun laatua.

– ”Konkreettisen tekniikan siirtyessä kauemmas käyttäjästä, palveluntarjoajan asiakaspalvelun merkitys kasvaa. Aiemmin esimerkiksi yrityksen oma, tuttu IT-tukihenkilö tuli korjaamaan toimimattoman koneen. Nyt etätuen pitää pystyä toimivan, joustavan ja nopean palvelukokemuksen tuottamiseen, jolloin IT-tuen asiakaspalvelijoiden vuorovaikutustaidot korostuvat”, Olli toteaa.