Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Nähdään Taloushallintoliiton Kesäpäivillä 6.-7.6.

Osallistumme tänäkin kesänä Taloushallintoliiton Kesäpäiville, jotka pidetään tänä vuonna Tampere-talossa 6.-7.6.

Tilitoimistot ovat olleet keskeinen asiakaskunta yrityksellemme ja yrityksemme emoyhtiölle jo kahden vuosikymmenen ajan ja erikokoiset tilitoimistot ovatkin suurin yksittäinen asiakasyritysryhmämme. Näin ollen väitämme tietävämme ja tuntevamme tilitoimistoarjen ja -tarpeet läpikotaisin.

Tarjoamme tilitoimistoille toimintaa ja arkea helpottavia pilvipalveluratkaisuja esimerkiksi taloushallintaohjelmistojen käyttämiseksi pilvestä tai arkaluontoisten tiedostojen siirtämiseksi sähköisesti tilitoimiston asiakkailta tilitoimistolle. Teemme myös kokonaisvaltaisia virtuaalityöpöytätoteutuksia, joissa kaikki kirjanpitotoimiston näyttöpäätetyöskentely on siirretty tietoturvalliseen ja stressiä vähentävään pilveemme.

Voit vilkaista tilitoimistoasiakkaidemme kokemuksia meistä ja palveluistamme referenssit-sivultamme.

Esimerkiksi Turun Tilikeskus luottaa meihin erityisesti kasvollisuutemme ja lähestyttävyytemme takia, Tilipaikka Oy arvostaa luotettavuuttamme ja tehokkuuttamme, palveluasenteemme ja osaamisemme ovat vakuuttaneet Fiscales Oy:n ja tavoitettavuutemme saa kiitosta TiliNeloset Oy:lta.

Magic Cloudin pilvessä kirjanpitotoimiston tiedot ja tiedostot ovat turvassa Suomessa sijaitsevilla palvelimillamme. Meidän mielestämme pienessä pilvessä kaikki sujuu muutenkin paremmin. Niinpä pienessä pilvessämme myös kirjanpitäjien kesä sujuu stressittömästi ja iloisen liikkuvaisesti! Tule tutustumaan vapauttaviin pilvipalveluihimme. Löydät meidät osastolta 7.