Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Mepco HRM-järjestelmä saatavilla Magic Cloudin ylläpitämänä pilvipalveluna

 

Accountor HR Solutions Oy:n Mepco HRM -palkka- ja henkilöstöhallintojärjestelmä on saatavilla Magic Cloudin ylläpitämänä pilvipalveluna.

Mepco HRM on yritysten, palveluntuottajien ja tilitoimistojen käyttöön soveltuva henkilöstö- ja palkkahallintojärjestelmä, jolla palveluntuottajat tuottavat palveluja asiakkailleen. Se vastaa suorituskykyä vaativiin HR- ja palkkahallinnon tehtäviin sekä esimerkiksi yrityksen osaamispääoman ja kurssien hallinnan tarpeisiin.

Yhteistyömme myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme Mepco HRM:n yhdessä turvallisen ja kehittyvän kumppanin kanssa, Accountor HR Solutions Oy:n toimitusjohtaja Markku Pekkola kertoo.

Pilvipalveluna tarjottava Mepco HR on niin henkilökunnan kuin esimiesten käytettävissä joustavasti ja päätelaiteriippumattomasti. Palkanlaskijan tarvitsemat työvälineet ovat niin ikään käytettävissä Magic Cloudin pilvipalvelusta. Lisäksi pilviratkaisu tarjoaa HR-hallinnon arkipäivää helpottavia toiminnallisuuksia myös palkansaajien käyttöön, sillä esimerkiksi lomahakemusten tekeminen ja poissaolojen kirjaaminen onnistuu vaivattomasti mobiilissa.

Magic Cloudin ja Accountorin yhteistyö juontaa juurensa yli vuosikymmenen taakse Tikon-ohjelmistoratkaisuihin. Molempien yritysten intresseissä siintää yhteistyön kasvattaminen entisestään.

On hienoa tehdä entistä tiiviimpää yhteistyötä yhden Suomen merkittävimmän HRM-järjestelmien tarjoajan kanssa. Meidän pilvessämme henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmä skaalautuu eri kokoisten asiakkaiden tarpeisiin, Magic Cloud Oy:n Timo Haapavuori sanoo.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että Mepco HRM ja Magic Cloudin tarjoama pilvialusta kehittyvät ja seuraavat asiakkaan tarpeita myös tulevaisuudessa, Markku Pekkola lupaa.


Lisätietoja

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Markku Pekkola
Toimitusjohtaja
0400 233 150
markku.pekkola@accountorhr.fi