Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Matti Väisänen nimitetty johtavaksi pilvipalveluarkkitehdiksi

Pilvipalveluarkkitehtimme Matti Väisänen on nimetty 5.12.2017 alkaen yrityksemme johtavaksi pilvipalveluarkkitehdiksi. Yritykseemme muodostetaan Matin alaisuuteen pilvipalveluarkkitehtuuri-tiimi, joka vastaa Citrix-ympäristöjen ja MagicDesk-virtuaalityöpöytien ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Tiimi tulee työskentelemään Citrix-asennusten ja ylläpitotoimenpiteiden parissa. Pystymme tiimissä entistä paremmin keskittymään myös virtualisointi-palveluidemme taustapalveluiden kehittämiseen, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä nopeampia ja laajempia palveluja.

Matti tuli emoyhtiöömme Micro Magiciin töihin syksyllä 2010 ja on työskennellyt Magic Cloudissa yrityksen perustemisesta lähtien pääasiallisesti palvelinten ja työasemien Citrix-virtualisointien parissa. Citrix-osaamistaan hän on kehittänyt Citrixin Suomessa ja ulkomailla pitämissä koulutuksissa sekä osoittanut teknistä osaamistaan useilla Citrixin sertifioinneilla.

Viimeisimpinä kehitystöinään Matti on ollut kehittämässä ja rakentamassa CAD-suunnitteluun soveltuvaa näytönohjainten virtualisointeja.

Virtualisoinnin myötä yritysten ei tarvitse panostaa käyttäjien omiin laitteisiin, sillä ohjelmat ja tiedot sijaitsevat turvallisilla palvelimilla lukituissa tiloissa. Ensin vuosikymmenen alussa virtualisoitiin palvelimia, sitten käyttäjäprofiileja, ja nyt virtualisoidaan esimerkiksi näytönohjaimia. Suunta kaikessa IT:ssä on ja on ollut jo pitkään virtualisointi paikallisten asennusten sijaan.

Matti uskoo jossain vaiheessa voitavan luopua kokonaan jopa päätelaitteista, jolloin esimerkiksi Windows-työpöytää ja sen ohjelmistoja voidaan käyttää esimerkiksi VR-lasien avulla.

VR-laitteet kehittyvät kokoajan, eikä mielestäni ole lainkaan utopiaa, että jossain vaiheessa käytämme esimerkiksi MagicDeskiä täysin virtuaalisesti.

 

Lisätietoja

Matti Väisänen
Johtava pilvipalveluarkkitehti
045 343 9339
matti.vaisanen@magiccloud.fi