Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic ShareFilessa tiedostot ovat turvassa suomalaisissa konesaleissa

Magic Cloudin Magic ShareFile on pilvipalvelu helppo ja tietoturvallinen tapa tiedostojen tallentamiseen, jakamiseen ja synkronointiin. Magic ShareFileen tallennetut tiedostot ovat helposti käytettävissä päätelaitteesta riippumatta ja ne sijaitsevat Magic Cloudin suomalaisissa konesaleissa.

Palvelu on verrattavissa tietyiltä osin yksityishenkilöille tarjottaviin “Dropbox-tyylisiin” palveluihin, joissa tiedostot sijaitsevat määrittelemättömässä konesalissa, eikä niiden sijainnista tai tietoturvasta voi saada varmuutta. Magic Cloudin Magic ShareFile mahdollistaa tiedostojen ja arkaluontoisenkin materiaalin siirtämisen ja säilyttämisen pilvessä. Magic ShareFilen tallennustila on mahdollista kasvattaa rajattomasti, joten se toimii tiedostojen jakopalveluna suureenkin tilantarpeeseen.

Magic ShareFile toteutuksen tehnyt Magic Cloudin tekninen asiantuntija Tapani Kuusniemi kehuu erityisesti palvelun synkronoituvuutta ja virustorjuntaa.

Magic ShareFile mahdollistaa tiedostojen jakamisen linkin avulla suoraan ShareFilesta, jolloin sähköposti ei kuormitu liitetiedostoista. Lisäksi jokainen ladattu tiedosto virusskannataan automaattisesti, Kuusniemi kertoo.

Helppouden ja turvallisuuden lisäksi Magic ShareFilen maksuttomat lisäosat mahdollistavat palvelun käyttäjälle pääsyn ShareFile-tilinsä tiedostoihin oman koneensa resurssienhallinnassa. Tällöin Magic ShareFilea on mahdollista käyttää tiedostosijaintina myös offline-tilassa ja tiedostojen käyttäminen ja tallentaminen on mahdollista suoraan ShareFileen käyttäjän oman tietokoneen sijaan.

– Verrattuna moniin vastaaviin tiedostojen jakopalveluihin Magic ShareFile helpottaa käyttäjänsä arkipäivää huomattavasti juuri maksuttomien lisäominaisuuksiensa ansiosta, Kuusniemi sanoo.

Magic ShareFilen uusin ominaisuus antaa lisäksi järjestelmänvalvojalle mahdollisuuden yrityksen ShareFile-ympäristön tarkasteluun. Tällöin esimerkiksi yrittäjän on mahdollista seurata, mitä tiedostoja, kenelle ja milloin hänen Magic ShareFilessaan käyttäjät jakavat.