Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic ShareFile saatavilla Also Marketplacessa

Tiedote, vapaa julkaistavaksi.

Magic ShareFile -tiedostojen jakopalvelumme on nyt saatavilla Also Cloud markkinapaikassa. ALSOn eurooppalainen B2B-markkinapaikka on IT-alan tuotteiden ja palveluiden online-kauppakeskus. Magic ShareFile on yrityksille tarkoitettu tietoturvallinen tiedostojen synkronointi- ja jakopalvelu, joka perustuu Citrixin teknologiaan. Palveluun ladattavat tiedot sijaitsevat Magic Cloudin suomalaisissa konesaleissa.

Magic ShareFile -palvelun avulla käyttäjät voivat käsitellä ja synkronoida tietoja millä tahansa laitteella sekä turvallisesti käyttää niitä sisäisesti sekä kolmansien osapuolien ja asiakkaiden kanssa. Tämä lisää sisäistä ja ulkoista yhteydenpitoa sekä yrityksen tuottavuutta.

Jokapäiväistä käyttöä helpottavat, intuisiiviset ja tietoturvalliset sovellukset ja käyttöliittymät sisältyvät Magic ShareFile -palveluun. Palvelussa olevia tietoja on esimerkiksi mahdollista käyttää mobiililaitteille tarkoitetuissa käyttöliittymissä sekä matkalla palvelun offline-ominaisuuksien ansiosta. Käyttäjien voivat myös hallita tiedostojen käyttöoikeuksia jakamalla ”vain luku” -asiakirjoja, jolloin vastaanottajalla ei pääse muokkaamaan jaettuja tiedostoja.

”Meille ja kumppaneillemme on tärkeää, että voimme tarjota palveluja, joilla asiakkaat voivat hyödyntää pilviympäristön etuja ja tehdä turvallisesti yhteistyötä. Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa Magic Cloud -kumppanuudestamme, joka on hieno lisä ALSO Cloud Marketplacen valikoimaan”, sanoo ALSOn Cloud ISV Manager Thorlakur Thorgeirsson.

”Odotamme innolla työskentelyä ALSOn kanssa, mikä auttaa meitä uusille markkinoille Euroopassa. ALSO nauttii suurta arvostusta alalla lukuisten kumppaniensa vuoksi, ja se on laajentanut toimintaansa merkittävästi viime vuosina. Odotamme innolla yhteistyötä ALSOn kanssa, jotta saamme Magic ShareFile -palvelun Euroopan eri maiden asiakkaiden käyttöön”, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

 

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi