Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic Cloudin perinteiset pikkujoulut toukokuussa

Järjestimme 6.5. yrityksemme ja emoyhtiömme Micro Magic Oy:n yhteiset pikkujoulut. Me Magic Cloudilla teemme montakin asiaa hieman tavallisesta poikkeavasti, niinpä pidämme myös pikkujoulumme perinteisesti kevään koittaessa.

Ohjelmassa vuoden 2017 pikkujouluissa oli itsensä ylittämistä ja nostalgiaa. Päivän aluksi toimitusjohtaja Timo Haapavuori käsitteli yrityksen kuluvan tilikauden tunnuslukuja sekä käynnissä ja tulossa olevia projekteja. Päivän myötä uskaliaimmat ylittivät itsensä laskeutumalla köyden varassa Pyynikin näkötornista. Muistin virkistämistä oman pelihistorian suhteen oli puolestaan tarjolla vieraillessamme Suomen Pelimuseossa. Päivän päätteeksi nautimme maistuvan päivällisen Plevnassa ennen siirtymistämme vuokrattuihin saunatiloihin.

Pikkujoulupäivämme oli kaikenkaikkiaan mukava ja nautimme yhteisestä ajanvietosta. Lisäksi toukokuun toistaiseksi ainoa kesäinen viikonloppu sattui sopivasti pikkujouluihimme. Tiimissämme ovat tämän kevään aikana aloittaneet myyntipäällikkö Jani ja tekninen asiantuntija Teemu. Teemun ja Janin lisäksi tulemme tämän vuoden aikana tekemään vielä pari rekrytointia (ja haemme parhaillaan kääntäjäharjoittelijaa), joten joukkomme iloinen tulee pian kasvamaan vielä lisää.

 

Liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori laskeutuu Pyynikin näkötornista.

Kävimme ihmettelemässä tuttuja ja tuntemattomia aarteita suomalaisesta pelihistoriasta.