Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic Cloud tiiviissä yhteistyössä Ikaalisten Tarmon kanssa

Magic Cloud ja emoyhtiömme Micro Magic Oy ovat olleet kuluneen pesäpallokauden ajan vahvasti tukemassa pesäpalloseura Ikaalisten Tarmoa. Keskustelut yhteistyöstä virisivät viime talvena ja konkretisoituivat kevään ja kesän aikana.

Ikaalisten_Tarmoa_seuraamassa

Kimmo Haapavuori ja Keijo Koro seuraamassa Ikaalisten Tarmon peliä Tarmon kotikentällä.

– Oli todella hienoa kuulla Ikaalisten Tarmon uudesta tulemisesta ja hyvin nopeasti teimme päätöksen lähteä mukaan Tarmon tukijoukkoihin, kertoo Magic Cloudin ja Micro Magicin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.

Magic Cloudin logo on tullut tutuksi Tarmon pelejä seuranneille, sillä se näkyy sekä naisten että miesten joukkueiden pelipaitojen rintamuksessa. Monille ikaalislaisille tutumpi yritys on kuitenkin Magic Cloudin emoyhtiö Micro Magic, joka on toiminut Ikaalisissa jo yli 22 vuotta.

Yhteistyö ei kuitenkaan ole rajoittunut pelkkään logoon pelipaidoissa, vaan henkilöt logojen takana ovat olleet kesän aikana monessa mukana ja yhteistyö on ollut tiivistä.

– Tekeminen on ollut yhteistyötä sanan varsinaisessa merkityksessä. Pelkän perinteisen sponsoroinnin sijaan Magic Cloudin ja Micro Magicin kaverit ovat olleet mukana ideoimassa ja toteuttamassa seuran tapahtumia sekä tuoneet myös osaamisellaan uutta ilmettä seuran viestintään, kertoo Tarmon puheenjohtaja Mika Laatu.

– Tarmon myötä on tullut tänä kesänä seurattua pesäpalloa varsin paljon ja muutama Tarmon vieraspelikin tuli käytyä katsomassa. On hienoa nähdä iloisen fiiliksen tarttuvan kentältä yleisöön ja tietenkin myös itseen, kuvailee Kimmo Haapavuori.

Ikaalisten Tarmo

Ikaalisten Tarmo on 110-vuotias pesäpallon erikoisseura Ikaalisista. Tarmon kotikenttänä on luonnonkaunis Ikaalisten pesispuisto, jossa sijaitsee maailman ensimmäinen hiekkatekonurmipesäpallokenttä.

Tarmon lippulaivana toimivat kaudella 2018 miesten ja naisten suomensarjajoukkueet. Edustusjoukkueiden lisäksi seura luo muutenkin puitteita uudelle nousulle mm. juniorityön avulla. Kauden suurin ponnistus on kentän uudistaminen, jota seura tekee yhteistyössä Ikaalisten kaupungin ja yhteistyökumppaneiden kanssa.