Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic Cloud osallistui jälleen Citrix Summitiin

Toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja pilvipalveluarkkitehti Matti Väisänen osallistuivat vuosittain järjestettävään Citrix Summit -kumppanitapahtumaan Kalifornian Anaheimissa. Citrix Summit -tapahtuma on myös erinomainen paikka verkostoitua alan parhaiden toimijoiden kanssa. Magic Cloud on osallistunut kaikkiin Citrixin Summit -tapahtumiin vuodesta 2010 lähtien.

Magic Cloudin pitkäaikainen yhteistyö Citrixin kanssa avaa ovia myös vaikuttamaan palveluiden ja tuotteiden tuotekehitykseen. Tapahtumassa Haapavuori kartoitti uusia liiketoimintamahdollisuuksia Citrix-palveluiden ympärillä sekä päivitti tietonsa uusimmista tekniikoista. Väisäsen keskittyi ennen muuta opiskelemaan uusimpia Citrix-tekniikoita. Tämänvuotisessa Citrix Summit -tapahtumassa Haapavuori  myös kutsuttiin keskustelutilaisuuteen, jossa pohdittiin ShareFile-palvelun kehittämistä jatkossa. Haapavuori edusti keskustelussa palveluntarjoajan näkökulmaa.

Matka Anaheimiin on pitkä ja aikaero Suomeen verrattuna 10 tuntia, joten matka länsirannikolle oli raskas. Tilaisuus oli kuitenkin antoisa ja Magic Cloud onkin varannut jo paikan myös ensi vuoden Citrix Summit -tapahtumaan, joka järjestetään jälleen Anaheimissa.

Matti tenttaa Citrixin asiantuntijaa vaikeilla kysymyksillä ”Ask from expert”-tiskillä.

 

Lisätietoja Citrix Summit -tapahtumasta ja Citrixin kanssa tehtävästä yhteistyöstä:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori(a)magiccloud.fi