Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Magic Cloud mukana Citrix Summitissa Anaheimissa

Magic Cloud osallistui jälleen Citrix Summitiin, joka järjestettiin tällä kertaa Anaheimissa toukokuussa. Citrix Summit on yksi tärkeimmistä tapahtumista pilvipalveluiden tuottajien keskuudessa. Kuten aina, tilaisuus sisälsi paljon mielenkiintoisia teknisiä luentoja, alan parhaiden asiantuntijoiden pitämiä käytännön koulutuksia, tuoreimmat näkymät pilvipalveluiden tulevaisuudesta sekä tietenkin verkostoitumista.
Toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja Cloud Architect Matti Väisänen edustivat Magic Cloudia tapahtumassa. Sekä Timo että Matti ovat jo molemmat Citrix Summit -tapahtumien konkariosallistujia useiden vuosien kokemuksella. Summit oli myös erinomainen tilaisuus tavata vanhoja tuttuja eripuolilta maailmaa, sekä tietenkin myös tilaisuus luoda uusia kontakteja.
Matka Suomesta Yhdysvaltoihin ja Anaheimiin oli varsin pitkä ja seminaaripäivätkin venyivät aamusta yömyöhään, mutta sekä Timo että Matti pitivät molemmat tapahtumaa jälleen kerran osallistumisen arvoisena. Mielenkiintoisin tuotejulkistus oli Citrix XenDesktop 7, jossa nykyinen XenDesktop ja XenApp yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Myös grafiikkapiirin virtualisointiin liittyvät uutuudet herättivät Timo ja Matin mielenkiinnon.
Tulemme myös jatkossa kehittämään pilvipalveluitamme entisestään. Läheinen yhteistyö Citrixin kanssa antaa tähän varmasti oivalliset asetelmat ja uskommekin, että voimme myös jatkossa olla yksi Citrix-pohjaisten pilvipalveluiden edellekävijöistä Suomessa.