Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Kim Heikkinen on aloittanut teknisenä asiantuntijanamme

Kim Heikkinen on aloittanut teknisenä asiantuntijanamme. Ruotsia äidinkielenään puhuva Kim työskentelee teknisessä tuessamme ja vastaa jatkossa myös ruotsinkielisestä asiakaspalvelustamme.

Kim valmistui Pyynikin ammattikoulusta tieto- ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelmasta 2012 ja on siitä lähtien työskennellyt tamperelaisissa IT-alan yrityksissä sekä asiakaspalvelutehtävissä että esimerkiksi laiteasennusten parissa. Samalla tietotekniikka on Kimille työn lisäksi harrastus: Kim muun muassa ylläpitää harrastuksenaan muutamia palvelimia ja on mukana järjestämässä verkkopelitapahtumia.

Magic Cloudista saamansa ensivaikutelman Kim kuvailee olevan rento ja kotoisa. Lisäksi pienessä yrityksessä mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen ja mielenkiinnon kohteiden mukaiseen erikoistumiseen tuntuvat houkuttelevilta. Pilviteknologiassa Kimiä kiinnostavat erityisesti palvelimiin ja verkkoihin liittyvät työtehtävät ja projektit.

Magic Cloudilla pääsen sekä oppimaan uutta että työskentelemään pilvipalveluihin liittyvien kiinnostuksen kohteideni parissa. Samalla työhön yhdistyy asiakaspalvelu, mikä tuo työpäiviin sekä vaihtelua että mielenkiintoa, Kim sanoo.

Kim näkee pilvipalveluiden olevan tällä hetkellä yrityksille kustannustehokkain ja tarkoituksenmukaisin vaihtoehto tietotekniikan toteuttamiseksi ja organisoimiseksi. Esimerkiksi kalliisiin ja massiivisiin koneisiin investoiminen on historiaa tekniikan mahdollistaessa raskaidenkin ohjelmien käytön kustannustehokkaasti pilvestä.

 

Lisätietoja:

Kim Heikkinen
Tekninen asiantuntija
0405031855
kim.heikkinen@magiccloud.fi

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi