Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Kiitos ALSO Expossa vierailleille

Olimme mukana 5.10. Tampere-talossa järjestetyssä ALSO Expo experience -tapahtuman Cloud-alueella, jossa olimme esittelemässä Also Cloud markkinapaikasta löytyvää Magic ShareFile -palveluamme. ALSOn Cloud Marketplace on IT-alan tuotteiden ja palveluiden online-kauppakeskus.

Päivän mittaan pisteellämme vieraili paljon yrityksestämme ja Magic ShareFilesta kiinnostuneita jälleenmyyjiä. Erityisesti puhutti palvelun tietoturva, sen soveltuvuus yrityksen kaikkien tiedostojen hallintaan ja tiedostojen jakamiseen ja yhteiskäyttöön esimerkiksi asiakkaiden kanssa.

Magic ShareFile on Citrixin teknologiaan perustuva, yrityksille tarkoitettu tietoturvallinen tiedostojen synkronointi- ja jakopalvelu. Palveluun ladattavat tiedot sijaitsevat Magic Cloudin suomalaisissa konesaleissa ja kaikki palveluun ja palvelusta ladattava tieto  liikkuu salattuja yhteyksiä pitkin. Magic ShareFile soveltuu niin yrityksen kokonaispilvikirjastoksi kuin tiedostojen jakamiseen liittyvien tarpeiden ratkaisijaksi. Palvelun avulla käyttäjät voivat käsitellä ja synkronoida tietoja millä tahansa laitteella sekä turvallisesti käyttää niitä sisäisesti sekä kolmansien osapuolien ja asiakkaiden kanssa. Tämä lisää sisäistä ja ulkoista yhteydenpitoa sekä yrityksen tuottavuutta.

Järjestämme yhdessä ALSOn kanssa Magic ShareFilea, sen käyttöä ja hyötyjä käsittelevän webinaarin keskiviikkona 18.10. klo 9. Ilmoittaudu mukaan käytännönläheiseen webinaariimme täällä.