Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Keltapaidat olivat näyttävästi mukana ICTexpossa

 

Magic Cloud olinäyttävästi mukana ICTexpossa Helsingin Messukeskuksessa 20.–21.3.2013. ICTexpo järjestettiin nyt neljättä kertaa ja keltapaidat olivat nyt mukana kolmatta kertaa. Messut ovat Pohjoismaiden suurin ammattilaisille suunnattu ICT-tapahtuma. Kahden päivän aikana tapahtuma keräsi yli 6000 kävijää.
Micro Magic ja Magic Cloud ovat tehneet yli kymmenen vuoden ajan pioneerityötä Suomalaisten pilvipalveluiden parissa. Magic Cloudin tarjoama DaaS-virtuaalityöpöytäratkaisu on ollut jo vuosia yksi edistyneimmistä pilvipalvelumuodoista ja palvelun jatkuvasti kehittyessä se on selvästi sitä edelleen.
”MagicDesk on todella kokonaisvaltainen palvelumalli yritysten IT-ympäristöjen toteuttamiseksi. Olemme pitkään olleet viestintuojana uudentyyppisestä IT-ratkaisusta ja nyt on selvästi huomattavissa, että tämän tyyppisen palvelun kysyntä kasvaa jatkuvasti”, kertoo Magic Cloudin liiketoimintajohtaja Kimmo Haapavuori.
”Sellaiset yritykset jotka eivät halua käyttää omaa työaikaansa IT:n kanssa touhuamiseen, on DaaS juuri oikea ratkaisu. Asiakkaamme saavat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja me huolehdimme siitä, että tietotekniset ratkaisut ovat aina asiakkaan tarpeiden tasalla”, summaa Kimmo Haapavuori.
ICTexpossa Magic Cloud esitteli DaaS-pilvipalvelun lisäksi myös muita pilvipalvelutuotteitaan. Palvelureppuun kuuluu hyvin laaja kirjo ratkaisuja kuten sähköpostipalvelut, ohjelmistojen hosting-palvelut sekä tiedostonjakopalvelut.
Tapahtuman molempina päivinä Kimmo Haapavuori nousi ICTexpon Infrastructure-seminaarilavalle. Esityksen otsikkona oli ”Älä jumitu toimistolle”. Molempina päivinä luento keräsi runsaasti kuulijoita, ja selvästi oli havaittavissa, että aihe kiinnostaa myös suurta yleisöä. Oheisesta videosta pääset katsomaan Kimmon keskiviikkona pitämän esityksen.
Keltapaidat kiittävät kaikkia messuosastollamme käyneitä sekä esityksiä seuraamassa olleita. Ensi vuonna ICTexpo järjestetään toukokuun alussa. Olemme taas totta kai mukana, tavataanhan siellä!