Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Hyviä uutisia henkilöstöpäivästämme

Magic Cloudin ja emoyhtiömme Micro Magicin henkilökunnat kokoontuivat viettämään yhteistä henkilöstöpäivää Tampereelle 5.12.2017.

Yrityksissämme vietetään perinteisesti syksyisin ”strategista virkistyspäivää”, jossa työskentelemme yhteistoiminnallisesti ajankohtaisten kysymysten ja koko organisaatiota koskevien aiheiden parissa. Toki päivään mahtuu myös virkistäytymistä, joka tänä vuonna koettiin VR-peli maailmassa. Pikkujouluja olemme puolestaan jo vuosien ajan viettäneet keväällä, joten joulukuisen henkilöstöpäivämme pääasiallisella agendalla oli toimintamme kehittäminen.

Henkilöstöpäivän suurin ja iloisin uutinen oli uusien ja vanhojen työntekijöidemme tapaaminen. Magic Cloudissa on loppuvuoden aikana aloittanut viisi uutta työntekijää, eivätkä kaikki eri paikkakunnilla työskentelevät vanhatkaan työntekijät olleet vielä ehtineet aiempien pikkujoulujen ja henkilöstöpäivien saatossa tapaamaan toisiaan. Teknisessä tuessamme ovat tänä vuonna aloittaneet Kim Heikkinen, Timo Hyttinen, Olli Lehmussaari, Teemu Tunkkari sekä tammikuuhun saakka opintovapaalla opinnäytetyötään viimeistelevä Teemu Paloniemi. Myynnin puolelle olemme saaneet myyntipäälliköksemme Janne Putkisaaren ja kesällä kääntäjäharjoittelijanamme toiminut Heidi Aronen tekee meille edelleen ruotsin ja englannin käännöksiä tarvittaessa. 

Uusien työntekijöiden taloon tulon lisäksi iloiset henkilöstöuutiset jatkuivat toimitusjohtajamme Timo Haapavuoren kertoessa nimittäneensä pilvipalveluarkkitehtimme Matti Väisäsen Magic Cloudin johtavaksi pilvipalveluarkkitehdiksi. Vuodesta 2010 organisaatiossamme työskennellyt Matti toimii jatkossa pilvipalveluarkkitehtuuri-tiimin ja virtualisointiprojektien esimiehenä. Lisäksi viestintäasiantuntijamme Terhi Meriläinen on siirtynyt osa-aikaisesta työsopimuksestaan täysipäiväisesti yrityksemme palvelukseen 1.12. alkaen.

Henkilöstöpäivässä paikalla oli yhteensä 18 Magic Cloudin ja Micro Magicin työntekijää. Toimitusjohtajamme Timo muisteli, ettei hänen alaisuudessaan Micro Magicinkaan historiassa olisi koskaan työskennellyt näin montaa henkilöä. Meitä on siis enemmän kuin koskaan!

Henkilöstöpäivämme hyvien uutisten myötä voimme todeta tehneemme työmme hyvin, sillä vain hyvä asiakaskokemus ja toimiva palvelu mahdollistaa kasvumme. Kiitos siis kaikille asiakkaillemme tähän astisesta taipaleestamme! Toivottavasti kuulemme myös asiakkaidemme menestystarinoista ja voimme olla jatkossakin luomassa yhteistä kehityskulkua.