Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Finago ja Magic Cloud aiempaa tiiviimpään yhteistyöhön

Magic Cloudista Accountor Finagon pilvikumppani

Taloushallinnon ohjelmistotalo Accountor Finago ja pilvipalveluratkaisuja tarjoava Magic Cloud ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Magic Cloudista on tullut Accountor Finagon pilvikumppani.

Jatkossa Magic Cloudin pilvessä Tikonia käyttävät tilitoimistot voivat hankkia käyttöönsä NetTikon-moduuleja ja laajentaa näin omille asiakkailleen suunnattua palvelutarjontaansa NetTikon-pohjaisilla sähköisillä palveluilla.

NetTikonin avulla yritys voi itsenäisesti hoitaa esimerkiksi laskutusta, hyväksyä ostolaskuja, kirjata toisitteita sekä kulu- ja matkalaskuja, kirjata ja tarkistaa palkka-aineistoja, hyväksyä työaikakirjauksia, hoitaa pankkiasioita – ja seurata tunnuslukuja reaaliajassa. NetTikon-työvälineet ovat selainriippumattomia ja skaalautuvat erikokoisille päätelaitteille, kuten työasemalle, tabletille ja älypuhelimelle. Käyttäjä ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, mikä tuo joustavuutta talousasioiden hoitoon.

Pilvikumppanuus mahdollistaa jatkossa sen, että niin Magic Cloudin kuin Tikonin asiakkaat voivat käyttää NetTikonia Tikonin oman pilven lisäksi Magic Cloudin pilvessä. Uusien palveluiden saatavuudesta Magic Cloudin pilvestä ja tilaamisesta kerromme lisätietoja lähiaikoina.

Lisätietoja

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Accountor Finago:

Johnny Branders
Johtaja, Business Development
040 550 9350
johnny.branders@finago.com

Ari Aaltonen
Key Account Manager
040 143 4236
ari.aaltonen@finago.com


Accountor Finago Oy on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Ohjelmistomme Procountor ja Tikon ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa ja niillä hoidetaan yli 120 000 yrityksen kirjanpito Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Accountor Finago Oy on osa Accountor-konsernin SME-ohjelmistoliiketoimintaa.

Magic Cloud tarjoaa, kehittää ja ylläpitää pilvipalveluratkaisuja eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Olemme tehneet taloushallintaohjelmistojen hosting-toteutuksia jo 2000-luvun alusta. Pilvessämme asiakasyritykset ohjelmistot pyörivät omistamissamme, tietoturvallisissa ja Suomessa sijaitsevissa konesaleissamme.