Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Etsimme kääntäjäharjoittelijaa

Etsimme englannin ja ruotsin kielen taitoista kääntäjäharjoittelijaa. Magic Cloud on pilvi- ja ICT-palveluita tarjoava suomalaisyritys, joka on olemassa asiakkaitaan, ei teknologiaa varten.

Kääntäjäharjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluvat yrityksen materiaaleihin liittyvät käännöstehtävät suomesta englantiin ja ruotsiin, yrityksen kansainvälisten projektien tiedotuksen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä yrityksen viestintäasiantuntijan kanssa, vieraskielisen audiovisuaalisen materiaalin (esim. videot) tuottaminen sekä muut harjoittelijalle osoitetut tehtävät.

Harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ICT-alan kasvuyrityksessä kielien ja käännöstyön parissa. Pääset työskentelemään nuorekkaassa ja iloisessa työporukassa Tampereen keskustassa, tutustumaan suomalaisiin pilvipalveluihin sekä saamaan kokemusta vieraskielisestä yritysviestinnästä. Harjoittelija tulee saamaan työhönsä ohjausta.

Odotamme hakijoilta kieli- tai käännöstieteiden opintoja, englannin ja ruotsin kielen erinomaista hallintaa, käännöskokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Etsimme kääntäjäharjoittelijaa, joka kykenee kääntämään sekä englannin että ruotsin kielelle. Lisäksi hakijan eduksi luetaan valmius tuottaa suullista materiaalia (esim. videoita) käännettävillä kielillä. Myös ICT-alan ja sopimusteknisen sanaston hallinta katsotaan eduksi, mutta aiempaa kokemusta ICT-alasta ei edellytetä.

Harjoittelun kesto on hakijan toiveesta riippuen kaksi tai kolme kuukautta. Harjoittelu on palkallinen (liitäthän palkkatoiveesi hakemukseesi ja mainitset, mikäli käytössäsi on korkeakoulusi harjoittelutuki). Harjoittelijan viikoittainen työaika on noin 37,5 tuntia. Työaika on joustava ja osittainen etätyö mahdollista.

Haku päättyy 14.5.2017. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida hakijoita jo hakuaikana. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun alussa.

Hakemukset tulee lähettää otsikolla ’Kääntäjäharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen terhi.merilainen@magiccloud.fi
Lisätietoja harjoittelupaikasta ja yrityksestä:

Terhi Meriläinen
Viestintäasiantuntija

045 110 2808
terhi.merilainen@magiccloud.fi