Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Entistä turvallisempaa pilveä

Olemme kuluneen vuoden aikana siirtyneet vanhasta tietoturvaratkaisustamme Bitdefenderin GravityZone-tietoturvaratkaisuun. GravityZone-virustorjuntaohjelma suojelee nyt koko palvelinkeskustamme, asiakkaidemme tietoja ja asiakkaillemme tuottamiamme palveluja.

– Bitdefenderin GravityZone myös mahdollistaa meille ja asiakkaillemme liiketoimintamme laajenemisen, sillä voimme luottaa pilveemme ja sen turvallisuuteen, toimitusjohtajamme Timo Haapavuori sanoo.

Citrix-ratkaisuihin erityisen sopiva GravityZone auttaa meitä ennakoimaan ja monitoroimaan entistä paremmin asiakkaidemme palveluihin kohdistuvia tietoturvauhkia. Uusi virustorjuntaohjelma myös nopeuttaa teknistä onglemanratkaisuamme ja asiakaspalveluamme.

– Jo käytössäoloaikanaan Bitdefender on useaan kertaan osoittanut vahvuutensa virustorjunnan ennakoinnissa ja ketteryydessä: esimerkiksi eräs asiakas otti meihin kevään aikana huolestuneena yhteyttä, kuultuaan saaneensa omalta asiakkaaltaan saastuneita liitetiedostoja. Bitdefender oli jo lähtökohtaisesti estänyt näiden tiedostojen avaamisen asiakkaamme sähköpostista, joten saastumisvaaraa ei ollut edes päässyt syntymään, johtava pilvipalveluarkkitehtimme Matti Väisänen kertoo.

Bitdefenderin palveluiden käyttö mahdollistaa jatkossa Citrix-asiakkaillemme myös huipputason lisäturvaa, sillä asiakkaidemme MagicHotel ja MagicDesk-palveluihin on mahdollista lisätä Bitdefenderin tarjoama Hypervisor Introspection (HVI) -palvelu. HVI on maailman ensimmäinen RAM-muistia tarkasteleva virustorjuntaohjelma.

Lisätietoja

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi