Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Eetu Kujanpää ja Tapani Kuusniemi TAMKin kyberturvallisuus-erikoistumiskoulutukseen

Järjestelmäarkkitehtimme Tapani Kuusniemi ja tekninen asiantuntijamme Eetu Kujanpää ovat aloittaneet vuoden mittaisen kyberturvallisuus-erikoistumiskoulutuksen Tampereen ammattikorkeakoulussa. Erikoistumiskoulutus on ylemmän korkeakoulututkinnon tasoinen.

Opinnot antavat kattavat tiedot kyberturvallisuudesta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle. Koulutuksen tavoitteena on parantaa niin pienten, keskisuurten kuin suurien yritysten henkilöstön kyberturvallisuustietämystä ja -valmiuksia.

– Koulutus antaa lisää kokonaisymmärrystä tietoverkkojen turvaamisesta puolustuksen sekä hyökkäyksen näkökulmasta. Saamme nähdä ja kokeilla erilaisia hyökkääjien käyttämiä työvälineitä oppiaksemme puolustautumaan paremmin, Kuusniemi kertoo.

– Lisäksi saamme käsityksen kyberturvallisuudesta ja kyberturvallisuuden tilasta kansallisessa ja kansainvälisessä mittakaavassa, mikä on sekä äärettömän kiinnostavaa että antaa ymmärrystä yritystason kyberturvallisuuden kehityksen hahmottamiseen, Kujanpää jatkaa.

 

Koulutus kostuu luento-opetuksen lisäksi erilaisista työelämälähtöisistä projekteista. TAMK toteuttaa erikoistumiskoulutuksen opintojaksoja yhteistyönä eri korkeakoulujen kanssa. Koulutuksen kouluttajina toimivat myös yrityselämän ja julkisten toimijoiden asiantuntijat.