Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Avoimet Magic ShareFile -etäkäyttökoulutukset huhtikuussa

 

Magic ShareFile on tiedostojen jakamiseen ja hallintaan tarkoitettu pilvipalvelu, jonka helppokäyttöiset käyttöliittymät tekevät palvelun käytöstä sekä vaivatonta että tehokasta.

Järjestämme huhtikuussa kaksi avointa ja ilmaista Magic ShareFile -etäkäyttökoulutusta. Ensimmäisessä webinaarikoulutuksessa 12.4. klo 14 viestintäasiantuntijamme Terhi Meriläinen käy läpi Magic ShareFilen peruskäytön lisäksi vinkkejä palvelun kokonaisvaltaiseen hyödyntämiseen. Toinen webinaarikoulutus 19.4. klo 9 tarkastelee Magic ShareFilen käyttöä pääkäyttäjänäkökulmasta.

Ilmoittaudu 12.4. peruskäyttökoulutukseen täällä.

Ilmoittaudu 19.4. pääkäyttäjäkoulutukseen täällä.

Molemmat koulutukset ovat ilmaisia ja niiden arvioitu kesto on noin tunti. Voit myös esittää etukäteen kysymyksiä kouluttajalle terhi.merilainen@magiccloud.fi 

 


Magic ShareFile -avoin etäkäyttökoulutus torstaina 12.4. klo 14

Koulutus on tarkoitettu sekä Magic ShareFile -tiedostojen jako- ja hallintapalvelua käyttäville asiakkaillemme että palvelusta kiinnostuneille, esimerkiksi uutta pilvikirjastoa yrityksensä käyttöön etsiville henkilöille.

Koulutuksessa käydään palvelua tehokkaasti ja selkeästi läpi muun muassa seuraavista näkökulmista:

1) Magic ShareFilen käyttöä helpottavat applikaatiot: palveluun kuuluvat, ilmaiset applikaatiot helpottavat ja nopeuttavat Magic ShareFilen jokapäiväistä käyttämistä. Applikaatiot ovat saatavilla niin Windows, Mac kuin mobiililaitteille.

2)  Tiedostojen ja kansioiden yhteiskäyttäminen asiakkaiden kanssa: Magic ShareFile mahdollistaa sujuvan ja sähköpostin liitteiden määrää vähentävän tavan käyttää tiedostoja ja kansioita yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Kansioiden yhteiskäyttö palvelee esimerkiksi tili-, markkinointi-, ja asianajotoimistojen sekä rakennusyritysten tarpeita hallita ja käyttää kansioita ja kansiorakenteita yhdessä asiakkaansa kanssa.

3) Tiedostojen tietoturvallinen jakaminen ja pyytäminen: Magic ShareFilesta jaettavat linkit vähentävät sähköpostin kuormittumista ja lisäävät liitetiedostojen tietoturvaa. Sopii hyvin yksittäisten tai muutamien tiedostojen jakamiseen ja pyytämiseen esimerkiksi tarjouksille, raporteille tai asennustiedostoille. Järjestelmä myös kerää lataajalle tietoja liitetiedostoon kohdistuneista toimista.

Webinaarin kesto on noin yksi tunti. 


Magic ShareFile -avoin etäkäyttökoulutus ympäristön pääkäyttäjille torstaina 19.4. klo 9

Magic ShareFilen pääkäyttäjille tarkoitetussa webinaarikoulutuksessa käydään läpi Magic ShareFilen käyttämistä erityisesti ympäristön ylläpidon ja admin-käytön näkökulmasta.

Koulutukseen voivat osallistua niin palvelua jo käyttävät asiakkaat kuin esimerkiksi uutta pilvikirjastoa yritykselleen etsivät henkilöt.

Koulutuksessa käydään tehokkaasti ja selkeästi läpi muun muassa:
– Magic ShareFilen ominaisuudet
– Käyttäjien ja ryhmäoikeuksien hallinta
– Raportointi
– Ympäristön asetukset ja kustomointi
– Magic ShareFile & GDPR

Webinaarin kesto on noin yksi tunti. 


Ilmoittaudu myös muihin kevään 2018 webinaareihimme: