Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Asiakkaamme erittäin tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun

jeepalaute

Teetimme toukokuussa asiakastyytyväisyyskyselyn. Kyselyssä selvitimme asiakkaidemme tyytyväisyyttä asiakas- ja tukipalveluumme sekä tuotteisiimme.

Asteikolla 0-10 90% vastaajista antoi toiminnallemme kokonaisarvosanaksi vähintään 8 ja yleisin toimintaamme kuvaava arvosana oli 9. Lähes kaikki vastaajat olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä asiakas- ja tukipalvelumme tavoitettavuuteen ja toimivuuteen. Avoimissa palautteissa asiakaspalveluamme kehuttiin ammattitaitoiseksi ja hyväntuuliseksi. Erään palautteen mukaan asiakaspalvelullemme saa esittää hullujakin kysymyksiä, joihin saa aina vastauksen ja apua.

Saimme kyselyymme myös muutamia palveluitamme koskevia kehitysehdotuksia. Olemme jo ottaneet palautteet ja toiveet käsittelyyn entistä paremman asiakaspalvelukokemuksen takaamiseksi.

Selvittääksemme, kuinka todennäköisesti asiakkaamme suosittelisivat Magic Cloudia kollegalleen ICT-palvelukumppaniksi, teetimme kyselyssämme suosittelua koskevat kysymykset Net Promoter Score eli NPS-uskollisuusmittarin asteikolla 0-10. Kysyttäessä vastaajilta, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat yritystämme ja palveluitamme kollegoilleen yli 90% vastaajista antoi suositusarvosanaksi vähintään numeron 8. Magic Cloudin suosittelijoiden NPS-luku oli 51. Palvelukohtaisissa vastauksissa kaikki MagicMail sähköpostipalveluamme käyttävät ja 98% MagicDesk-virtuaalityöpöytää käyttävistä suosittelisi palvelua kollegalleen.

Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita palautteesta. Olemme kiitollisia hyvästä palautteesta ja ylpeitä onnistuneesta asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta. Teemme jatkuvasti töitä entistä paremman asiakaspalvelun ja tuotteiden kehittämiseksi. Kyselyyn osallistuneiden kesken arvottiin S-ryhmän lahjakortti. Arpaonni suosi Turussa työskentelevää Tarjaa, onnittelemme voittajaa ja toivotamme kaikille asiakkaillemme aurinkoista kesää!

 

Lisätietoja kyselystä ja palveluistamme antaa:

Kari Päivärinta, asiakaspalvelupäällikkö

045 853 51560
kari.paivarinta(at)magiccloud.fi