Uusi Citrix Files -applikaatio tekee Magic ShareFilen käyttämisestä entistä helpompaa

kirjoittaja | syys 26, 2018 | Muut

Uusi Citrix Files korvaa Windows-käyttäjien Drive Mapperin ja tuo Magic ShareFile -pilvipalvelussa olevat tiedostot Mac-käyttäjien Finderiin. Magic ShareFile on arkaluontoisellekin materiaalille soveltuva, tietoturvallinen, yritysmaailmaan tarkoitettu pilvipalvelu tiedostojen tallentamiseen, siirtämiseen ja jakamiseen.

Päivitä käytössäsi oleva applikaatio ja ilmoittaudu mukaan käyttökoulutukseen!


Uusi Citrix Files

Uusi Citrix Files on monipuolinen tapa käyttää ShareFile-tiedostoja suoraan Windowsin resurssienhallinnasta tai Macin Finderista.

  • Keskeisimpiä applikaation ominaisuuksia ovat selainkäyttöliittymästä tuttu käyttäjien lisääminen ja poistaminen kansiosta, liitteen lähettäminen suoraan Citrix Files -applikaatiosta sekä tiedostojen pyytäminen.
  • Nyt voit tehdä lähes kaikki tiedostojen jakamiseen ja pyytämiseen liittyvät toimenpiteet suoraan omalta koneeltasi!

Lataa Citrix Files for Windows täältä

Lataa Citrix Files for Mac täältä

Käyttöohjeet pähkinänkuoressa

Citrix Filesissa pystyt jakamaan yhden tai useamman tiedoston hiiren oikean painikkeen takaa löytyvästä Citrix-Files -valikosta:

Pystyt myös mm. kirjaamaan tiedoston käyttöön itsellesi (check out) ja avaamaan tiedoston selaimessa, lisäämään sen suosikit-kansioon sekä lataamaan koneellesi offline-käyttöä varten.

Citrix Files -kansiossa saat käyttöösi kansiota koskevat vastaavat toiminnot ja pystyt lisäksi hallitsemaan kansiota koskevia käyttöoikeuksia:


Käyttökoulutustallenne


ps. päivitä samalla myös Outlook-lisäosasi!

Myös Outlook pluginista on tullut uusi versio. Mikäli käytössäsi on Magic ShareFilen Outlook-lisäosa, voit ladata uuden version täältä.

Löydät kaikkien Magic ShareFile applikaatioiden uusimmat versiot myös selainkäyttöliittymän osiosta ”Apps”.

Katsaus tilikauteemme 2017-2018
Uusi yritysvideomme
Asiantuntijat myynnin tiedustelujoukoiksi?
Asiantuntijat myynnin tiedustelujoukoiksi?

Asiantuntijaorganisaatiossa on (yllätys yllätys) yleistä, että nimenomaan asiantuntijat ovat paljon vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Puhutaan siis projektihenkilökunnasta, pilvipalveluarkkitehdeistä, teknisestä tuesta, palvelupäälliköistä aina tekniseen johtajaan...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud