Työpaikkailmoitus: Tekninen johtaja

kirjoittaja | joulu 5, 2019 | Uutiset

Pilvipalvelutiimimme etsii sinua!

Pilvipalvelutiimimme kaipaa koutsia, suunnannäyttäjää, ajattelun kehittäjää, toimintatapojen sparraajaa; siis juuri sinua tuleva tekninen johtajamme! Tähän asti viisihenkisen pilvipalvelutiimin luotsina on toiminut toimitusjohtajamme, mutta hänen(kin) aikansa on rajallista ja etsimme nyt henkilöä uuteen pestiin.

Matti, Sami, Kim, Jari ja Juuso eli pilvipalvelutiimi etsii itselleen koutsia.
Pääset tiimisi kanssa kehittämään pilvipalveluitamme ja ympäristöjämme sekä luomaan ja tuottamaan uusia teknisiä palveluita. Vaikka toivommekin sinun olevan visionääri ja kykenevä rakentamaan uutta, toivomme myös varsinaisen teknisen tekemisen olevan sinulla sen verran hyvin hallussa, että tiimisi saa sinulta kaivatessaan apua myös päivittäisten pulmien ratkomiseen. Tarpeen vaatiessa olet siis myös tekemässä ja rakentamassa yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme, että saat tiimisi tekemään parhaansa, löytämään kehityskohteita ja kehittymään. Pääset samalla kehittymään itse ja kehittämään koko organisaatiotamme. Koska tiimisi vastuulla on pilvipalvelutarjontamme ylläpitäminen ja kehittäminen, olet läheisessä suhteessa yrityksen johtoon ja vaikutat myös yrityksemme johtamiseen. Sinun ei siis tarvitse luovia yksin, sillä sinä ja tiimisi saatte tukea muilta tiimeiltämme, johdolta ja HR:ltä.

Lähtökohta toiminnallesi on intohimo ihmisten ja tekniikan kehittämiseen. Vaikka tekniikka ja tietoturva ovatkin organisaatiomme olemassa olon elinehtoja, niin ovat myös asiakkaat. On siis todennäköistä, että päivät joskus venyvät ja toisinaan koko tiimi joutuu joustamaan asiakkaiden parhaan palvelukokemuksen takaamiseksi. Oletamme siis, ettet myöskään pelkää työntekoa, ongelmanratkaisuhaasteita ja mahdollisia pitkiä päiviä.

Sinua varmasti kiinnostaa, millaiseen työporukkaan olisit tulossa. Lyhyesti sanoen meillä on rento meininki ja halu tehdä asiat entistä paremmin. Sloganimme ”Pienessä pilvessä kaikki sujuu paremmin” kuvaa myös työyhteisöämme: haluamme kehittyä ja pitää samalla sopivan pilkkeen silmäkulmassa.

Jotta tiimi pääsee itse kertomaan, millaista meillä on olla töissä, vilkaise tiimisi jäsenten Matin ja Samin uratarinavideot:

Matin uratarina https://youtu.be/zsCICCCpvDU

Samin uratarina https://youtu.be/MR2i14kQLVI

Ja koska puhe oli myös tiimirajat ylittävästä yhteistyöstä, tässä tulevan kollegasi, teknisen tukitiimin tiiminvetäjän Karin uratarina: https://youtu.be/gw17QpbmNQ8

Käytössämme olevat tekniikat

Pilvipalvelutiimimme käytössä on laajasti erilaisia järjestelmiä ja tarjoamme asiakkaillemme laajan pilvipalvelutarjonnan. Olisi toki hienoa, jos tunnet käyttämiämme tekniikoita ja tuottamiamme palveluita jo entuudestaan. On kuitenkin tärkeämpää, että ymmärrät, miten tämäntyyppiset järjestelmät ja niiden lainalaisuudet toimivat, kuin että hallitset juuri nyt käytössämme olevat tekniikat.

Pilvipalvelutiimimme työskentelee muun muassa seuraavien osa-alueiden parissa:

 • Virtualisointi
 • Storaget
 • Palomuurit ja kytkimet
 • Windows-palvelimet
 • Linux-palvelimet
 • SQL-palvelimet
 • Citrix XenApp, XenDesktop
 • NetScaler
 • PowerShell
 • Tietojärjestelmien monitorointijärjestelmät
 • Tietojärjestelmien lokienhallintajärjestelmät
 • Asiakkaillemme tarjottavat palvelut löydät nettisivuiltamme www.magiccloud.fi

Milloin voit aloittaa?

Me siis etsimme työtä pelkäämätöntä teknistä koutsia, jolla on halu ja osaaminen ihmisten ja tekniikan kehittämiseen. Oletko se sinä?

Mikäli kiinnostuit meistä työpaikkana, lähetä meille CV:si, avoin hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 16.12. mennessä osoitteeseen rekry@magiccloud.fi.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat arkipäivisin 4.12.-14.12. toimitusjohtajaltamme Timo Haapavuorelta 050 584 2585 / timo.haapavuori@magiccloud.fi

Magic Cloudista:
Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään palveluun. Toiminnan lähtökohtana on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin, jotka kohdistuvat suomalaiseen, alansa viimeisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntävään pilveen sekä räätälöityyn ja ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 17 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Windows 7:n kymppisynttärit lähestyvät
”Hommat toimii ja kaikki rokkaa” – Magic Cloudin asiakastyytyväisyys 4.4/5
Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana
Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana

Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana lokakuun alussa ja tulee ottamaan vastuun erityisesti keskisuurten teollisuusyritysten ratkaisumyynnistä. Vaikka Karolin matka Magic Cloudin kanssa on vasta alussa, on hän seurannut Magic Cloudin tarinaa jo...

Magic trainee – kehity pilvi-infran asiantuntijaksi
Magic trainee – kehity pilvi-infran asiantuntijaksi

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?   Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud