Försäljning: +358 10 328 4701 | Support: +358 10 328 4709 |

KUNDER
FIENSV

Teknisk support
+358 10 328 4709
support(a)magiccloud.fi

Försäljning
+358 10 328 4701
sales(a)magiccloud.fi

close

Kundinriktad molntjänstpartner som känner till revisionsbyråerna


Revisionsbyråer har varit centrala kunder för vårt företag och vårt moderbolag i två årtionden. Revisionsbyråer är Magic Clouds största kunder och därför kan vi lova att vi vet och känner till dem och deras behov.

Vi erbjuder olika molntjänstlösningar som hjälper och underlättar vardagen på revisionsbyråer. Molntjänsterna möjliggör till exempel användningen av ekonomiförvaltningsprogram i molnet och överföringen av filer från kunder till revisionsbyråer.

Våra tjänster för revisionsbyråer


Windows-skrivbord som molntjänst

Möjliggör användningen av ett personligt Windows-skrivbord när och var som helst oberoende av apparater

Hostingtjänster för programvaror

Molnhem för din programvara i våra finska datacenter. Möjliggör användningen av program oberoende av apparater var och när som helst

Hosted Exchange e-post- och kommunikationstjänst

Mångsidig e-post-, kalender- och kommunikationstjänst för företag

Krypteringstjänst för e-post

Lätthanterligt och tryggt sätt att kryptera e-postmeddelanden

MagicDesk för revisionsbyråer


MagicDesk-virtuell skrivbord passar för olika revisionsbyråer på grund av dess utmärkta och underlättande egenskaper. MagicDesk ger de perfekta verktygen för distansarbetet eftersom det virtuella skrivbordet kan användas på vilka apparater som helst. Detta möjliggör att användaren kan till exempel arbeta på kontoret och fortsätta samma arbete hemma utan att stänga av skrivbordet. Filerna och programmen som finns på skrivbordet är alltid tillgängliga, och till exempel ekonomiförvaltningsprogrammen kan användas på alla apparater.

Med MagicDesk slipper revisionsbyråerna också fysiska bordsdatorer och underhållet av lokala datorer eftersom det virtuella skrivbordet kan användas på underhållsfria thin clients.

Läs mer om MagicDesk

MagicHotel för revisionsbyråer


Vi har samlat erfarenhet av ekonomiförvaltningsprogram och deras hosting i över femton år. Det finns tiotals programvaror som dagligen används på revisionsbyråer som vi har överfört till molnet. Vi kan överföra nästan vilken programvara som helst till molnet med vår erfarenhet och kunskap. Vi ansvarar för funktionaliteten av programvarorna, uppdateringsinstalleringarna och säkringarna. Vi är medvetna om anhopningar med bokslut och förfallodagar av skattekontoskatt, vilket är skälet till att revisionsbyråer kan lita på oss till hundra procent när som helst.

Vi har genomfört olika slags molntjänster för bland annat följande program som används på revisionsbyråer: Asteri, Basware, CGI Koki, Econet Pro, EmCe, HogiaPalkka, Joite Systems Veronen, Lemonsoft, Nova, OpusCapita, OscarPro, Passeli, Profit Hunter, Sonet, Talgraf, Tiko

Läs mer om MagicHotel

MagicMail för revisionsbyråer


MagicMail har visat sig vara en pålitlig och fungerande e-post- och kommunikationslösning bland olika revisionsbyråer. MagicMail är lätt att använda och kan anpassas till användarens behov. Dess kalender- och anteckningsegenskaper underlättar den hektiska vardagen på revisionsbyråer. E-post och kalender är alltid tillgängliga på datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

Ett av världens bästa spamfilter inkluderas alltid i MagicMail. En ytterligare krypteringstjänst, Magic SafeMail, kan också tilläggas till MagicMail, vilket betydligt förbättrar e-postdatasäkerheten.

Läs mer om MagicMail

Magic SafeMail för revisionsbyråer


Ett traditionellt e-postmeddelande har ingen säkerhet. Många av våra revisionsbyråkunder använder Magic SafeMail eftersom det är ett pålitligt och tryggt sätt att skicka känsligt material så som person- och löneuppgifter. Det som våra revisionsbyråkunder älskar i Magic SafeMail är att också svarsmeddelandena krypteras: om mottagaren svarar på meddelandet som har skickats via Magic SafeMail, är svarsmeddelandet och dess bilagor också krypterade.

Magic SafeMail kan lätt tilläggas till MagicMail. Förutom det är tjänsten också kompatibel med de mest använda e-postsystemen så som Microsoft Office 365.

Läs mer om Magic SafeMail

Magic ShareFile för revisionsbyråer


Revisionsbyrån kan hålla alla sina viktiga filer säkrade i Magic ShareFile. Vi erbjuder tjänsten från våra finska datacenter och den kan användas på alla möjliga apparater. Användarrättigheter kan lätt justeras och varje användare har tillgång till rätta filer när och var som helst.

Med Magic ShareFile kan revisionsbyrån skicka filer till kunderna och vice versa lätt och utan bilagor. Revisionsbyråerna kan till exempel skapa mappar för sina kunder på Magic ShareFile där kunderna kan ladda upp filer för revisionsbyrån. På så sätt behövs inga bilagor och filerna ligger automatiskt i det rätta stället.

Reformen av bokföringslagen i början av 2016 möjliggör att allt bokföringsmaterial enbart bevaras elektroniskt. Därför är Magic SafeMail en lätt och säker möjlighet för kunderna för att skicka elektroniskt material till revisionsbyrån.

Läs mer om Magic ShareFile

MagicService för revisionsbyråer


Hos Magic Cloud hjälper vi våra kunder med alla slags IT-relaterade problem. Många av våra revisionsbyråkunder har outsourcat sitt stöd och underhåll till oss eftersom vi känner till revisionsbyråer och deras behov. Vår tjugoåriga erfarenhet av revisionsbyråer garanterar att vi talar det samma språket med ekonomiförvaltningsexperter.

Behöver du hjälp med att underhålla servrar, arbetsstationer, nätverksmiljöer eller utskrivningsmiljöer hjälper vi med all vår expertis. Vi erbjuder också vårt berömda telefonstöd för er. Dessutom har vi mycket erfarenhet av att genomföra molntjänster för många olika ekonomiförvaltningsprogram.

Läs mer om MagicService

Hanterings- och delningstjänst för filer

Molnbibliotek för att hantera och dela företagets filer

Underhålls- och supporttjänster för ICT-miljöer

Underhålls- och supporttjänster för servrar, arbetsstationer och nätverksapparater. Anpassas till kundernas önskemål

Kimmo Haapavuori
Business direktör

+358 45 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Blev du intresserad av våra kunskaper? Kontakta oss:


Sending