Försäljning: +358 10 328 4701 | Support: +358 10 328 4709 |

KUNDER
FIENSV

Teknisk support
+358 10 328 4709
support(a)magiccloud.fi

Försäljning
+358 10 328 4701
sales(a)magiccloud.fi

close

En pålitlig partner till programvaruföretag


I stället för lokala programinstalleringar blir SaaS-programlösningar ständigt mer populära. Tillsammans med våra programvaruföretagskunder har vi genomfört ett stort antal olika hostinglösningar för programvaror från, till exempel, ekonomiförvaltnings- och kassasystemprogram. Vi har förmågan att hosta till och med stora programvaror. Vi samarbetar mycket med vår samarbetspartner Fujitsu Finland för att erbjuda våra kunder de bästa möjliga omständigheterna till finsk programvaruhosting.

 

SaaS-molntjänst för din programvara

Vi är inte beroende av enstaka tekniker eller verksamhetsmodeller: era program kan ha genomförts med hjälp av många olika tekniker. Vi kan bilda en mångsidig, effektiv och lätthanterlig molntjänstplattform för nästan alla slags enheter.

Ifall ert företag inte har ett eget datacenter, tar vi gärna på oss ansvaret för ert programs molntjänstplattform. Då kan ni fokusera helt på utvecklingen av ert eget program i stället för underhållet av ett datacenter.

 

Molntjänstplattform

Ifall ni vill delta i produceringen av molntjänsten, erbjuder vi lätthanterliga och skalbara virtuella servrar. Om ni vill koncentrera helt på utvecklingen av er programvara, kan vi ta på oss ansvaret för genomförandet och underhållet av molntjänsten.

Våra tjänster för programvaruföretag


Hostingtjänster för programvaror

Molnhem för din programvara i våra finska datacenter. Möjliggör användningen av program oberoende av apparater var och när som helst

Virtuella servrar

Skalbara virtuella servermiljöer från finska datacenter

Underhålls- och supporttjänster för ICT-miljöer

Underhålls- och supporttjänster för servrar, arbetsstationer och nätverksapparater. Avpassas enligt kundernas önskemål

Planeringen, genomförandet och underhållet av Citrix-miljöer.

Magic Clouds mångsidiga Citrix-kunskaper är tillgängliga enligt kundernas behov

MagicHotel för programvaruföretag


Vi erbjuder ett molnhem för många olika programvaror så som ekonomiförvaltnings- och kassasystemprogram. Eftersom programvarorna ligger i vårt finska moln, kan programvaruföretaget fokusera helt på utvecklingen av sina egna programvaror. Då är programvaran tillgänglig för företagets kunder i vårt moln, vilket befriar slutanvändaren från olika IT-relaterade problem.

Arbetet mellan programvaruföretaget och Magic Cloud kan indelas enligt kundens behov. Förutom underhållet av molntjänstplattformen kan Magic Cloud också ta hand om till exempel införandet av nya kunder.

Läs mer om MagicHotel

MagicServer för programvaruföretag


Vi erbjuder snabba, effektiva och skalbara virtuella servrar för våra kunder från våra finska datacenter. Vi erbjuder servrar som kunderna antingen själva kan bearbeta eller som vi inför och personifierar för kunderna.

Förutom de traditionella Windows- och Linux-servrar erbjuder vi också bland annat SQL-servrar antingen som dedikerad eller från vårt kluster. Genom oss får kunderna också flera andra serverlösningar. Vi berättar gärna mer!

Läs mer om MagicServer

Underhålls- och supporttjänster för programvaruföretag


Vi erbjuder olika stöd- och underhållstjänster för programvaruföretag. Om ni vill fokusera helt på utvecklingen av ert program, tar vi gärna ansvaret för de stödåtgärder som bäst betjänar er verksamhet.

Läs mer om MagicService

Citrix-kunskaper för programvaruföretag


Magic Cloud är en certifierad Citrix-partner som har erfarenhet och kunskaper i planering, realisering och underhåll av olika Citrix-miljöer. Tillsammans med olika programvaruföretag har vi producerat bland annat olika Citrix Xenapp-, XenDesktop- och XenServer-realiseringar. Om ni behöver en kunnig och pålitlig partner för er Citrix-utveckling, deltar vi gärna!

Läs mer om våra Citrix-kunskaper

Kimmo Haapavuori
Business direktör

+358 45 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Timo Haapavuori
VD

+358 50 584 2585
timo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Blev du intresserad av våra kunskaper? Kontakta oss:


Sending