Försäljning: +358 10 328 4701 | Support: +358 10 328 4709 |

KUNDER
FIENSV

Teknisk support
+358 10 328 4709
support(a)magiccloud.fi

Försäljning
+358 10 328 4701
sales(a)magiccloud.fi

close

Vår mission

Vi vet att IT inte är ett mål för våra kunder. Det är bara ett instrument. Att göra lönsam verksamhet är kundernas mål. Vår mission är att hjälpa våra kunder genom att erbjuda lösningar som stöder kundernas mål och behov.

Vi arbetar inte på teknikens villkor utan vi opererar enligt kundernas och verksamhetens mål och behov. Därför, i motsats till våra konkurrenter, vill vi först förstå vad som är kärnan i kundens affärsverksamhet. Efter att ha förstått det kan vi erbjuda lösningar som kunden verkligen kan ha nytta av.

Vi är en äkta partner som inte lämnar sina kunder i sticket. En partner som hjälper och kan litas på. Vi är en partner som man vill rekommendera till sin bästa vän.

Våra principer

Vi finns för våra kunder och inte för teknologin. Vi utvecklar och underhåller våra tekniska kunskaper för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Vi gömmer inte oss bakom teknologin utan lyssnar med våra egna öron och kommunicerar med våra egna ansikten.

Vår VD Timo Haapavuoris olika principer under hans 20-åriga företagande har alltid inkluderat kundinriktat samarbete och vikten att lyssna och betjäna våra kunder på det bästa möjliga sättet. Alla medlemmar i Haapavuoris team tar dessa nobla principer vidare. Alla våra anställda betjänar kunden lika bra som företagaren själv skulle göra.

20-årig erfarenhet av ICT och företagande

Magic Cloud grundades för att ta ansvar för dess moderbolag Micro Magics molntjänster och datacenterverksamhet sommaren 2012. Magic Clouds VD Timo Haapavuori började verksamheten med firmanamnet Micro Magic redan hösten 1996, och firmanamnet blev ett aktiebolag hösten 2002.

Tillsammans med Micro Magics tekniska experter hade Haapavuori utvecklat olika molntjänster. Genom dessa molntjänster kunde kundernas programvaror, program och Windows-skrivbord överföras till molnet enligt kundernas behov. Utvecklingen och underhållet av dessa tjänster gavs till Magic Cloud.

Profilering och datasäkerhet enligt verksamhetsområdet

Magic Clouds tjänsteutbud och kunskaper har resulterat i att vi har blivit specialister i vissa verksamhetsområden. Samarbetet med ekonomiförvaltningsföretag och revisionsbyråer har varit flytande och aktivt sedan Micro Magic grundades. Under de senaste åren har Magic Cloud också profilerat sig som en samarbetspartner till programvaruföretag och som en leverantör av säkerhets- och IT-lösningar för olika kommuner.

Att ha en utmärkt och banbrytande datasäkerhet är väldigt viktigt för oss. Datasäkerheten har alltid utvecklats hos Magic Cloud och den fortsätter att utvecklas hela tiden eftersom datasäkerheten alltid är en aktuell och växande process. I detta område samarbetar vi med bland annat F-Secure, D-Fence och Deltagon.

Vår Citrix-kompetens och samarbete

De flesta av Magic Clouds tjänster baserar sig på Citrix. Inom 15 år har vi fått betydande erfarenhet av Citrix-miljöer och starka förhållanden till Citrixs huvudkontor i Florida. Samarbetet med Citrix har så småningom blivit ett kamratskap där man arbetar och utvecklar ömsesidigt. Magic Cloud blev också vald till Citrixs huvudsamarbetspartner i Citrixs pilotprojekt om molntjänsters självserveringsportal.

Vårt mål är att vara en beaktansvärd och känd molntjänstaktör bland våra existerande och nya kunder samt en känd molntjänstaktör i allmänhet. Kunder och kundkännedom kommer alltid att vara en hörnsten i vår verksamhet.

Team

Timo Haapavuori

Timo Haapavuori

VD


+358 50 584 2585

timo.haapavuori@magiccloud.fi

Timo startade sitt företag vid 13 års ålder genom att grunda Micro Magic och sälja ADB-tillbehör i Ikalis. Molntjänster och SaaS-kunnighet blev hans passion och således leder han idag molnbåten Magic Cloud som grundades år 2012. Kompassen visar mot en framgångsrik framtid!

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Business direktör


+358 45 238 8028

kimmo.haapavuori@magiccloud.fi

En bra kapten behöver alltid en pålitlig och oersättlig styrman, vilka är de egenskaperna som beskriver brorn Kimmo. Kimmo, som växte upp med bitar omkring sig, lyssnar på kunden och svarar på alla möjliga molnrelaterade frågor!

Janne Putkisaari

Janne Putkisaari

Försäljningschef


+358 40 124 1227

janne.putkisaari@magiccloud.fi

Janne är en lättillgänglig säljare som talar kundens språk och ser på sakerna ur olika perspektiv. När kunderna arbetar med Janne kan de vara säkra på att Janne är pålitlig och håller sina löften.

Keijo Koro

Keijo Koro

Nyckelkundchef, Västra Finland


+358 45 134 6774

keijo.koro@magiccloud.fi

Keijo är expert i kundtjänst och har fått en möjlighet att lösa alla slags IT-utmaningar inom sin karriär. Keijo får sin inspiration av olika problem och när det gäller Keijo kan kunderna vara säkra på att han tar hand om deras IT-sorger.

Matti Glad

Matti Glad

Nyckelkundchef, Södra Finland


+358 45 131 3693

matti.glad@magiccloud.fi

Matti vet de allra minsta IT-grejerna, planerar systemlösningar och behärskar olika applikationer även med en bindel på ögonen. Denna systemplanerare har alltid med sig den senaste informationen och datasäkerheten.

Kari Päivärinta

Kari Päivärinta

Kundservicechef


+358 45 853 5156

kari.paivarinta@magiccloud.fi

Den här glada kundbetjänaren vet alla hemligheterna när det gäller kundtjänst och problemlösning. När Kari svarar på telefonen kan uppringaren vara säker på att Kari tar hand om situationen och löser problemet. Kari är en teamspelare och gillar ishockey så mycket att det måste nämnas till och med här.

Matti Väisänen

Matti Väisänen

Ledande molntjänstarkitekt


+358 45 343 9339

matti.vaisanen@magiccloud.fi

Citrix-magiker Väisänen känner till alla Citrix-trollformler och skapar servermiljöer som uppfyller varje kunds önskningar och drömmar. För den här mannen är IT inte bara ett jobb utan också en hobby och passion.

Kim Heikkinen

Kim Heikkinen

Teknisk specialist


+358 40 503 1855

kim.heikkinen@magiccloud.fi

Informationsteknologi är som ett annat liv för Kim eftersom han både jobbar och tillbringar sin fritid med olika servrar och nätverk. Förutom jobbet har Kim alltid tid för vänner och bilar. Och hej, kundservice går på svenska också!

Timo Hyttinen

Timo Hyttinen

Teknisk specialist


+358 40 646 4088

timo.hyttinen@magiccloud.fi

Vår tekniska specialist Timo ansvarar för lösningarna till kundernas olika IT-problem. Timo är en lugn och glad man som inte stressar över de minsta sakerna utan har saker i ordning och får system att fungera.

Eetu Kujanpää

Eetu Kujanpää

Teknisk specialist


+358 50 366 3059

eetu.kujanpaa@magiccloud.fi

Eetu tar hand om våra och kundernas nätverk. Förutom det kan han handla brandväggarna och kundtjänsten utan några problem. Eetu är en glad optimist som går och gör saker i stället för att sitta och fundera.

Sami Leppänen

Sami Leppänen

Teknisk specialist


+358 45 110 2848

sami.leppanen@magiccloud.fi

Det finns inte något jobb som mångsysslaren Sami inte skulle göra med sin entusiasm och expertkunskaper. Denna glada gitarrkille har svaret på alla frågor från a till ö i vår molnbåt.

Teemu Tunkkari

Teemu Tunkkari

Teknisk specialist


+358 40 158 1833

teemu.tunkkari@magiccloud.fi

Terhi Meriläinen

Terhi Meriläinen

Kommunikationsexpert


+358 45 1102 808

terhi.merilainen@magiccloud.fi

Terhi älskar olika sociala medier, i synnerhet Twitter. Hon skriver, kommunicerar, twittrar och ibland till och med visslar. Terhi ser till att den tekniska jargongen inte dominerar i Magic Clouds kommunikationsmedel och att vår röst kan höras i våra medier (och också på kontoret).

Heidi Aronen

Heidi Aronen

Kommunikationsassistent


heidi.aronen@magiccloud.fi

Heidi är en glad person som är intresserad av de minsta detaljerna när det gäller engelska och svenska. Att arbeta i ett litet moln är jätteroligt!