Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Salattu sähköposti ja digitaalinen allekirjoitus -tuotedemot

  • 20.04.2018

Salattu sähköpostiliikenne ja digitaalinen allekirjoittaminen ovat helppoja palveluita yrityksen sähköpostiviestinnän tietoturvan varmistamiseen sekä sopimusten ja dokumenttien sujuvaan allekirjoittamiseen.

Pidimme yhdessä tietoturvallisiin yrityspalveluihin erikoistuneen Deltagonin kanssa webinaarin, jossa kävimme läpi sensitiivisen yritysviestinnän tietoturvaa ja sen toteuttamista. Tässä blogitekstissä nostoina salattua sähköpostia ja digitaalista allekirjoitusta koskevat, webinaarissa esitellyt demot.

Sähköpostin salaus

Videolla liiketoimintajohtajamme Kimmo Haapavuori käy läpi Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelun perusominaisuudet:

Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelu mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti vastaanottajasta riippumatta. Salattu sähköposti toteutetaan asiakkaan olemassa olevaan sähköpostijärjestelmään. Tuettuja sähköpostijärjestelmiä on esimerkiksi Microsoft Office 365, Microsoft Exchange ja Google Apps for Work sekä useat muut järjestelmät.


Digitaalinen allekirjoitus

Videolla Deltagonin tuotepäällikkö Tuukka Meriläinen käy läpi MagicSign-allekirjoituspalvelun perusominaisuudet:

MagicSignissa allekirjoitustapa voidaan valita useasta eri vaihtoehdosta: käsin, tabletin tai matkapuhelimen näytöllä, tietokoneen hiirellä tai kirjoitusalustalla. Allekirjoitus on mahdollista toteuttaa niin ikään käyttäjän pankkitunnusten tai selainsertifikaatin avulla.

MagicSign mahdollistaa myös saman dokumentin allekirjoittamisen usean, myös eri sijainnissa olevan henkilön toimesta. Palvelussa allekirjoitusten ajankohdan tallentuminen on automaattista ja digitaalisesti allekirjoitetun dokumentin muuttumattomuus voidaan tarkistaa. Allekirjoitusprosessin statusta voidaan myös seurata ja tarvittaessa allekirjoitusprosessi voidaan keskeyttää.

Terhi Meriläinen

Magic Cloudin viestintäasiantuntija.