Salattu sähköposti ja digitaalinen allekirjoitus -tuotedemot

kirjoittaja | huhti 20, 2018 | Teollisuusyritykset

Salattu sähköpostiliikenne ja digitaalinen allekirjoittaminen ovat helppoja palveluita yrityksen sähköpostiviestinnän tietoturvan varmistamiseen sekä sopimusten ja dokumenttien sujuvaan allekirjoittamiseen.

Pidimme yhdessä tietoturvallisiin yrityspalveluihin erikoistuneen Deltagonin kanssa webinaarin, jossa kävimme läpi sensitiivisen yritysviestinnän tietoturvaa ja sen toteuttamista. Tässä blogitekstissä nostoina salattua sähköpostia ja digitaalista allekirjoitusta koskevat, webinaarissa esitellyt demot.

Sähköpostin salaus

Videolla liiketoimintajohtajamme Kimmo Haapavuori käy läpi Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelun perusominaisuudet:

Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelu mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä niihin vastaamisen luottamuksellisesti vastaanottajasta riippumatta. Salattu sähköposti toteutetaan asiakkaan olemassa olevaan sähköpostijärjestelmään. Tuettuja sähköpostijärjestelmiä on esimerkiksi Microsoft Office 365, Microsoft Exchange ja Google Apps for Work sekä useat muut järjestelmät.


Digitaalinen allekirjoitus

Videolla Deltagonin tuotepäällikkö Tuukka Meriläinen käy läpi MagicSign-allekirjoituspalvelun perusominaisuudet:

MagicSignissa allekirjoitustapa voidaan valita useasta eri vaihtoehdosta: käsin, tabletin tai matkapuhelimen näytöllä, tietokoneen hiirellä tai kirjoitusalustalla. Allekirjoitus on mahdollista toteuttaa niin ikään käyttäjän pankkitunnusten tai selainsertifikaatin avulla.

MagicSign mahdollistaa myös saman dokumentin allekirjoittamisen usean, myös eri sijainnissa olevan henkilön toimesta. Palvelussa allekirjoitusten ajankohdan tallentuminen on automaattista ja digitaalisesti allekirjoitetun dokumentin muuttumattomuus voidaan tarkistaa. Allekirjoitusprosessin statusta voidaan myös seurata ja tarvittaessa allekirjoitusprosessi voidaan keskeyttää.

Entistä turvallisempaa pilveä
Vieraskynä: Sähköistä palvelua tietoturvallisilla lomakkeilla
<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud