Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Sähköpostin salauksessa tärkeintä on palvelun toimivuus ja skaalautuvuus

Sähköpostin salauksessa tärkeintä on palvelun toimivuus ja skaalautuvuus

Kuten monilla muillakin kunnilla, niin myös Ikaalisten kaupungissa tuli ajankohtaiseksi pohtia tapoja tietoturvallisen sähköisen tiedonvälitystä lisäämiseksi ja tiedonsiirron nopeuttamiseksi.  kaupungin kokoon nähden on runsas toimipisteiden määrä.

Toimintamme lähtökohtana on tiedonsiirto yhteistyökumppaneillemme salatussa muodossa, mielellään sähköpostin kautta, kertoo Ikaalisten kaupungin tietojärjestelmäsuunnittelija Mika Lehtonen.

Etsimme Pirkanmaan Yrittäjien hankinta-asiamieshankkeen kautta vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa talousarviohankkeita. Kun osoittautui että voisimme välttää omat palvelininvestoinnit ostamalla palvelua paikalliselta yritykseltä, päädyimme kokeilemaan Magic SafeMailia. Testiryhmän lausunnot olivat positiiviset ja tilasimme tarpeitamme vastaavan määrän salattuja sähköpostiyhteyksiä, taustoittaa Ikaalisten kaupungin kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä.

Magic SafeMail -salaus integroitiin Ikaalisten kaupungin olemassa olevaan Microsoft Exchange -sähköpostijärjestelmään. Sähköpostiviestiä lähettäessään käyttäjä valitsee, lähteekö viesti salaamattomana vai salattuna.

– Tärkeimpiä seikkoja ovat palvelun toimivuus ja sen skaalautuvuus tarpeisiimme. Kaikilla ei ole tarvetta salattuun postiin, mutta nyt salausta tarvitsevat saavat palvelun käyttöön nopeasti, kuvailee Mäntylä.

Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupunki on reilun 7000 asukkaan idyllinen koulutus-, matkailu- ja kulttuurikaupunki. Ikaalisten Kaupunki tunnetaan mm. Sata-Häme Soi –juhlista, Ikaalisten Kylpylästä sekä vanhasta kauppalasta, jota on kutsuttu Suomen pienimmäksi, vanhimmaksi ja kauneimmaksi kauppalaksi.

Käytössä olevat palvelut:

  • Kuntatoimijoille
  • Magic SafeMail