Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

ICT-yrityksen ja tilitoimiston toisiaan tukevaa kumppanuustoimintaa

TietoAkseli Oy Pirkanmaan merkitys Magic Cloudin tarinassa on olennainen, sillä taloushallintopalveluita tuottavan tilitoimiston tarve kehittää omia sähköisen taloushallinnonjärjestelmiään viime vuosikymmenellä oli osatekijänä synnyttämässä Magic Cloud Oy:tä. Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuoren 1996 perustama yritys Micro Magic oli tuottanut Timon vanhempien tilitoimistolle tietoteknisiä ratkaisuja jo vuosikymmenen ajan ja yhteistyö syventyi luontevasti pilvipalvelujen muodostuessa osaksi tarjolla olevia ICT-ratkaisuja. Micro Magicin pilvipalveluosaamisen ja palveluvalikoiman kasvaessa pilvipalvelutoiminta siirtyi 2012 tytäryhtiö Magic Cloudille.

– Tuskin olisimme uskaltaneet lähteä kokeilemaan sähköisiin taloushallinnon ohjelmiin siirtymistä ilman Timon osaamista. Olimme vaikuttamassa toinen toistemme osaamisen ja yritystemme tietotaidon kasvamiseen, TietoAkseli Oy Pirkanmaan toimitusjohtaja Raimo Haapavuori kertoo.

Magic Cloudin ja TietoAkseli Oy Pirkanmaan yhteistyö ja historia kietoutuvat yhteen. Raimo Haapavuori kuvailee yrityksensä ja poikansa yrityksen yhteistyösuhdetta symbioottiseksi suhteeksi, jossa molemmat hyötyvät olennaisesti toistensa osaamisesta. 

– Magic Cloud mahdollistaa meille kokonaisuuden hallinnan, mikä on ehdoton valtti kirjanpitopalveluiden toimialalla. Taloushallinnon toimija, joka hallitsee prosessit, it-osaamisen ja sähköisen taloushallinnon on yhteistyökumppani, jota yritykset tänä päivänä etsivät.

Magic Cloudin toiminnassa hän kehuu erityisesti yrityksen työntekijöiden palveluasennetta, osaamisen tasoa ja sitä, miten asiakasta kohdellaan mahdollisissa ongelmatilanteissa. Arvostan asiakaslähtöistä palvelua ja läpinäkyvää toimintaa, sillä palvelu on minulle aina ykkösasia!

 

TietoAkseli Oy Pirkanmaa

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto. TietoAkseli Oy Pirkanmaan toimipisteet palvelevat Tampereella, Ikaalisissa ja Ruovedellä. Tilitoimisto on osa TietoAkseli Yhtiöt konsernia, johon kuuluvat henkilöstön kehittämiseen erikoistunut Odeco Oy ja yritysjärjestelyjen asiantuntija Vinanssi Corporate Finance.

Käytössä olevat palvelut:

  • Magic SafeMail
  • MagicDesk
  • MagicHotel
  • MagicMail
  • MagicService
  • Tilitoimistoille