Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

MagicMail siirsi Nummelan Tilikulman uuteen aikaan

MagicMail siirsi Nummelan Tilikulman uuteen aikaan

Aika MagicMailin käyttöönoton jälkeen oli Nummelan Tilikulmassa kuin uuden ajan alku: enää ei tarvinnut arvuutella ovatko sähköpostit menneet perille tai onko jokin viesti kadonnut matkan varrelle. Sähköpostipalvelun käyttöönotto oli vaivatonta ja se vastasi sille asetettuihin odotuksiin.

– Sähköpostien käyttöönotto sujui vaivattomasti ja opastus oli käytännönläheistä. Vanhat sähköpostit säilyivät tallessa ja uudet löytävät hyvin perille. Sähköpostitilaa on riittävästi, eikä roskapostia tule tehokkaan suodatuksen ansiosta, kuvailee Rauni Vilmunen Nummelan Tilikulmasta.

Nummelan Tilikulmalle on tärkeää, että IT-asiat toimivat nopeasti ja mutkattomasti, IT-kumppanin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti, eikä tyhmiä kysymyksiä ei tunneta.

Meillä ei ole aikaa eikä halua perehtyä IT–asioihin, vaan haluamme keskittyä omiin töihimme, kertoo Nummelan Tilikulman Leila Laaksonen.

Magic Cloudin kaverit ymmärtävät asiakkaan tarpeet eikä meille tule yllättäviä laskuja. Palvelu on aina nopeaa ja ystävällistä, kehuu Leila.

Nummelan Tilikulma Oy

Nummelan Tilikulma Oy tarjoaa yksilöllisiä tilitoimistopalveluja eri aloilla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille. Yritys palvelee asiakkaitaan yksilöllisesti, pitkäaikaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Käytössä olevat palvelut:

  • MagicMail
  • Tilitoimistoille