Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Luotettavuus ja tavoitettavuus IT-kumppanuuden edellytyksinä

Luotettavuus ja tavoitettavuus IT-kumppanuuden edellytyksinä

TiliNeloset Oy:n asiakastyytyväisyys sekä tilitoimiston ja asiakkaan välinen luottamus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Yritys haluaa tarjota kaikki sähköiset taloushallinnon palvelut asiakkaidensa käyttöön asiakasyrityksen koosta riippumatta.

Koska taloushallinnon ohjelmistot kehittyvät ja päivittyvät nopeassa tahdissa, vaativat ne jatkuvaa ylläpitoa, päivittäistä hallinnointia ja vahvaa osaamista.

– Kun tapasimme Magic Cloudin edustajan kanssa, kävimme tarkasti heidän palveluitaan ja toimintaperiaatteitaan lävitse. Tulimme nopeasti vakuuttuneiksi siitä, että heidän palvelunsa ovat juuri sellaisia, joita tarvitsemme, kertoo TiliNeloset Oy:n toimitusjohtaja Timo Autioniemi.

Vaikka TiliNeloset Oy:n osakkuusyhtiö Kittilän Tilipalvelu nimensä mukaisesti toimii hyvinkin kaukana Kehä III:n pohjoispuolella, toimivat Magic Cloudin pilvipalvelut myös Kittilässä ongelmitta. Myös TiliNelosten ja Kittilän Tilipalvelun lukuisat asiakkaat käyttävät jokapäiväisessä toiminnassaan Magic Cloudin pilvipalveluita. Asiakkaiden joukossa on suuriakin yrityksiä, ja palaute käyttäjiltä on ollut vahvasti positiivista.

– Yhteistyö Magic Cloudin kanssa on sujunut erittäin hyvin. Yksi tärkeimmistä asioista on tuen tavoitettavuus. Magic Cloudin tukeen on saanut tarvittaessa yhteyden heti, ja asiat on selvitetty nopeasti. Kaikki ohjelmistojen päivitykset ovat sujuneet aina aikataulujen mukaisesti, kuvailee Autioniemi.

Kun Autioniemeltä kysyy tärkeimpiä asioita yritysten välisessä yhteistyössä, nousee kaksi seikkaa ylitse muiden. Nämä asiat ovat luotettavuus sekä tuen ja henkilökunnan hyvä tavoitettavuus.

 

TiliNeloset Oy

TiliNeloset Oy on Helsingissä, Mäntsälässä ja Lahdessa toimiva tilitoimisto-organisaatio. Lisäksi Kittilän Tilipalvelu on TiliNeloset Oy:n osakkuusyhtiö. TiliNeloset Oy tarjoaa taloushallinnon palvelut luotettavasti ja kohtuullisin kustannuksin.

Käytössä olevat palvelut:

  • Magic SafeMail
  • MagicDesk
  • MagicHotel
  • MagicMail
  • Tilitoimistoille