Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Läheinen suhde pilvipalvelukumppaniin ensiarvoisen tärkeää

Läheinen suhde pilvipalvelukumppaniin ensiarvoisen tärkeää

Tilitoimisto Aurecossa halutaan keskittyä olennaiseen, yrityksen ydinliiketoimintaan. Yritys on ulkoistanut tietotekniset ratkaisunsa Magic Cloudin hoiviin. Yrityksen toimitusjohtaja Lea Koivisto painottaa läheisen IT-kumppanin tärkeyttä: on tärkeää, että yrityksen tietotekniset ratkaisut ovat yrityksen tarpeiden mukaisia ja ehdottoman toimivia.

– IT-maailma muuttuu jatkuvasti ja kun emme itse ole tekniikan ammattilaisia, on hyvä IT-kumppani kullan arvoinen, toteaa Lea Koivisto.

– Aina kun Magic Cloudiin soittaa, niin saa nopeaa ja käytännönläheistä palvelua. Ei tarvitse itse miettiä ja yrittää ratkoa juttuja, kun on tuki ja turva lähellä, jatkaa Kristiina Koivisto.

Aureco ei pyri kasvattamaan liiketoimintaa pelkän kasvamisen ilosta. Isot yritykset muuttuvat äkkiä kasvottomaksi jättiläiseksi, joiden kanssa asioiminen voi olla hankalaa. Aurecon ja Magic Cloudin toiminnassa tämä on yhteinen piirre, sillä molemmissa yrityksissä yritys ja asiakkaat tuntevat toisensa henkilökohtaisesti.

– On tärkeää, että jos eteen tulee jokin tietotekninen kysymys, tiedän heti kehen voin olla yhteydessä ja saan apua tarvittaessa nopeasti, kertoo Kristiina Koivisto.

Magic Cloud on toteuttanut Aurecolle MagicDesk-virtuaalityöpöytäympäristön. Ratkaisun ansiosta yrityksessä ei ole enää käytössä lainkaan perinteisiä työasemia, eikä yrityksen itsensä tarvitse huolehtia esimerkiksi toimisto- ohjelmiin, verkkoympäristöön ja tietoturvaan liittyvistä asioista.

Aureco Oy

Aureco Oy on tamperelainen pitkänlinjan, täyden palvelun tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat 30 vuoden taakse. Aurecolle on tärkeää, että jokainen yrityksen asiakas on yksilö ja jokaisen asiakkaan taloushallinnolliset ratkaisut katsotaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Käytössä olevat palvelut:

  • MagicDesk
  • MagicHotel
  • Tilitoimistoille