Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Joustava ja avulias asiakaspalvelu saa rauhoittumaan ongelmatilanteissa

Joustava ja avulias asiakaspalvelu saa rauhoittumaan ongelmatilanteissa

Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala tiedostaa olevansa vaativa asiakas. Silloin, kun IT-palveluntarjoajan tukipuhelimeen on soitettava, on yleensä käsillä ongelmatilanne.

Ongelmatilanteissa hermot alkavat helposti kiristyä. Kun Magic Cloudilta vastaa joku heidän loistavista asiakaspalvelijoistaan, niin itsekin rauhoittuu. Ja asia hoituu.

Globe Hopelle Magic Cloud asiantunteva IT-kumppani, jolla on vakiintuneet toimintatavat. Lukkala pitää Magic Cloudia vakuuttavana ja ketteränä toimijana, jonka kanssa voi tulla tutuiksi – johtoa myöten. Läheinen kumppanuus helpottaa kanssakäymistä ja ongelmatilanteiden hoitamista, sillä esimerkiksi palaverin sopiminen onnistuu helposti ja asioita voidaan käydä yhdessä läpi.

Lukkala kuvailee Magic Cloudin kanssa käytävää vuoropuhelua mutkattomaksi ja sujuvaksi. Magic Cloudin asiantuntemusta on voitu käyttää hyväksi ”hieman yli rajojenkin”.

Vuosien varrella ei ole tullut edes mieleen kysyä vaikkapa varmuuskopiointien perään, vaan olen luottanut siihen, että Magic Cloud hoitaa asiamme – nekin, joista itse emme osaa tai huomaa huolehtia.

 

Kuva: Tiia Ennala

Globe Hope

Globe Hope on innovatiivinen suomalainen designyritys, joka valmistaa ekologisia designtuotteita kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista. Yksilöllisiä vaatteita, laukkuja ja asusteita tuottava yritys muokkaa edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneitä materiaaleja ja luo niistä uutta.

Käytössä olevat palvelut:

  • MagicHotel
  • MagicMail