Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Yhteistyön tekeminen suomalaisen ja lähellä olevan pilvipalveluntarjoajan kanssa on riskienhallintaa

Yhteistyön tekeminen suomalaisen ja lähellä olevan pilvipalveluntarjoajan kanssa on riskienhallintaa

Avalon toimitusjohtaja Antti Pirhonen kertoo päätyneensä yhteistyöhön Magic Cloudin kanssa mahdollistaakseen Avalon kasvua ja kilpailukykyä monipankkiyhteyksien uusimpana palveluntarjoajana.

Vaikka tietoturva ja käytettävän pilvipalvelun joustavuus ovat Avalon toiminnan elinehtoja, Pirhosen mukaan pilvipalvelukumppani ei ole Avalolle vain tekniikan tarjoaja: Magic Cloud on henkilökohtaista palvelua ja synergiaa tuottava kumppani, jonka kanssa tehtävä yhteistyö tuo lisäarvoa myös Avalon asiakkaille.

Näin ollen myöskään kyberturvallisuus ei Avalon tarpeissa tarkoita vain teknistä tietoturvaa, vaan pilvipalvelukumppanin joustavuutta kehittää ja suunnitella tietoturva-asioita yhdessä.

En voisi kuvitella, että voisimme yhtä ketterästi ison pilvihostaajan kanssa suunnitella ja kehittää mitään sellaista, jota olemme Magic Cloudin kanssa tehneet. Synergiamme on selkeä kilpailuetu meille molemmille.

Yhteistyön tekeminen suomalaisen ja lähellä olevan pilvipalveluntarjoajan kanssa on Avalolle myös riskienhallintaa: esimerkiksi konesalin yhteyksien pankkeihin on toimittava ja kumppani on voitava tarvittaessa tavoittaa milloin vain. Pirhoselle luottamus Magic Cloudin kanssa näyttäytyykin pilvipalvelun teknisen luotettavuuden lisäksi ihmisten välisenä luottamuksena ja kumppanuutena. Pirhonen kuvailee Magic Cloudin toimihenkilöitä responsiivisiksi ja kuunteleviksi ja kertoo, ettei ole koskaan jäänyt ilman vastausta – soiton ajankohdasta riippumatta.

Avalosys Oy

Avalo tarjoaa lisäarvopalveluita yritysten maksuliikenteeseen. Avalon osaaminen perustuu asiakkaiden taloushallinnon järjestelmien tuntemiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen niiden kehitystyöstä. Avalo on etujoukoissa luomassa innovatiivista tietoturvaa aktiivisessa vuorovaikutuksessa finanssialan kumppaneidensa kanssa.

Käytössä olevat palvelut:

  • MagicHotel
  • Ohjelmistotaloille