Paranna tasoa.
Asiantuntijuutemme on käytössänne.

Olemme SAP-konsulttiyritysten pilvikumppani,

joka ymmärtää SAP-arkkitehtuuria. Suunnittelemme ja kehitämme pilviympäristöä yhdessä kanssanne tukemaan SAP:n toimivuutta. Tuomme asiantuntijuutemme sekä osaamisemme osaksi SAP Basis -työskentelyä ja palvelemme alustan ylläpidossa.

Hyödyt.

Käytössämme olevat teknologiat mahdollistavat paremman suorituskyvyn.

SAP-asiantuntijuutemme tukee pilviympäristön kehittämistä.

Data sijaitsee ja liikkuu Suomessa.

Tietoturva

Huolehdimme yrityksenne kokonaisvaltaisesta tietoturvasta. Koko pilviympäristön keskitetyllä tietoturvahallinnoinnilla estetään yksittäisten järjestelmien väliin jäävät tietoturva-aukot.

Konesalimme

Konesalimme sijaitsevat Pirkanmaalla ja täyttävät niille määritellyt turvallisuusvaatimukset. Kaikki data sijaitsee turvallisesti Suomessa ja data kulkee tehokkaasti salattujen yhteyksien välityksellä. Konesalissamme hyödynnetään aurinkoenergiaa, jolla pystytään kattamaan lähes kaikki energiantarve.

Teknologiakumppanuudet

Käytämme konesalissamme Nutanix-virtualisointialustaa, joka tarjoaa erinomaisen alustan SAP:lle sen suorituskyvyn, saatavuuden, ketteryyden sekä yksinkertaisen ylläpidon avulla. Nutanixilla on ensimmäinen hyperkonvergoitu alusta, joka on SAP HANA -sertifioitu. Nutanixin hyperkonvergoitu alusta luo joustavan perustan SAP-haasteiden ratkaisuun.

> Kokemuksia

> Blogi

> Webinaarit

> Oppaat

Ei tuloksia
SAP pilveen – huomioi nämä asiat!

SAP pilveen – huomioi nämä asiat!

SAP-järjestelmät ovat muutoksen tuulissa ja suuri trendi on niiden siirtäminen pilveen. Siirto pilveen on laaja projekti, joka pitää suunnitella ja arvioida tarkasti. Mitä pilveen siirrossa ...
Miten Nutanix parantaa SAP-ympäristön toimivuutta?

Miten Nutanix parantaa SAP-ympäristön toimivuutta?

Nutanix on ensimmäinen HCI-alusta (Hyperconverged infrastructure), jolla on SAP HANA -sertifiointi. Nutanix Enterprise Cloud yhdistää yksityisen pilven suorituskyvyn sekä hallinnan julkipilven ...

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Eero Koistinen

Myyntipäällikkö