Pilvipalvelut yrityksille

Kaikki pilvipalvelut noudattavat jotain kolmesta palvelumallista: ne ovat joko SaaS (Software As A Service), PaaS (Platform As A Service) tai IaaS (Infrastructure As A Service). Merkittävä osa pilvipalveluista on SaaS-mallisia, mutta etenkin yritykset saattavat tarvita myös PaaSia tai IaaSia. Pilvipalvelut yrityksille ovat erinomaisia valintoja, kun halutaan käytössä olevista työkaluista ja resursseista skaalautuvia, kevyesti ylläpidettäviä, tietoturvallisia ja helposti saavutettavia.

Etenkin arkaluontoisempia tietoja käsittelevien yritysten kannattaa luottaa suomalaisiin pilvipalveluntarjoajiin, jotta kaikki tietosuojalainsäädännön pykälät ja vaatimukset varmasti täyttyvät. Lisäksi yhteistyö suomalaisen palveluntarjoajan kanssa mahdollistaa juuri sinun tarpeitasi vastaavan palvelutason – suomalainen palveluntarjoaja pystyy tarjoamaan yksilöllisiä ja joustavia ratkaisuja sekä suomenkielistä käyttötukea, ja ymmärtää myös liiketoimintaympäristöäsi aivan eri tavalla kuin ulkomaiset palveluntarjoajat.

Tällä sivulla esitellään Magic Cloudin tarjoamia pilvipalveluita, joista useimmat ovat SaaS-mallisia, eli käyttäjälle hyvin vaivattomia ja nopeasti käyttöönotettavia. Lue lisätietoa pilvipalveluiden konseptista.

Pilvipalvelut yrityksille luovat turvallisen ympäristön arkaluonteisten  tietojen käsittelyyn.

Magic Cloud on täyden palvelun pilvi

Magic Cloud on pilvipalveluntarjoaja, jonka palveluvalikoima kattaa ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille ja ohjelmistotaloille. Haluamme olla kumppani, joka auttaa asiakasyritykset moderniin ja huolettomampaan työympäristöön. Palvelukokonaisuudesta ja yrityksesi tarpeista riippuen pystymme tarjoamaan kokonaiskattavat ratkaisut, jotka ovat asiakasyritykselle myös täysin ylläpitovapaat: me hoidamme pilvipalvelun ylläpidon ja palveluiden jatkuvan kehittämisen, niin te voitte keskittyä parhaimpaan omaan osaamiseenne!

Magic ShareFile, tiedostojen jakaminen turvallisesti ja helposti

Tiedostojen jakaminen turvallisesti on yksi ongelmista, minkä monet yritykset edelleen herkästi sivuuttavat, toimittaen mahdollisesti arkaluontoisiakin tiedostoja sähköpostien suojaamattomina liitteinä ja inhimillisten virheliikkeiden armoilla. Magic ShareFile on vaivaton ja ketterä tapa hallita, jakaa ja tallentaa tiedostoja yrityksen sisällä, sähköpostiliikenteessä sekä yrityksen ja asiakkaan välisessä kanssakäymisessä.

Käyttämällä pilvipalvelua tiedostojen jakamiseen voit varmistua esimerkiksi tietoturvan ja GDPR:n toteutumisesta, pystyt toimimaan päätelaiteriippumattomasti, etkä kuormita sähköpostipalveluita. Tiedostot pysyvät kaikissa vaiheissa salattuina ja sinä pystyt seuraamaan, kuka tiedostoja avaa ja käsittelee.

Lue lisää Magic ShareFile –palvelusta, ja aloita yrityksessä tiedostojen jako pilvessä.

MagicBackup on varmuuskopiointi vailla vertaa

Automatisoitu varmuuskopiointi luotettavaan pilvipalveluun takaa kaikkien tietojen löytymisen ja säilymisen, eikä kaikki ole enää yhden päätelaitteen varassa. MagicBackup on yritykselle huoleton ja kätevä palvelu, joka mahdollistaa tietokoneiden varmuuskopioinnin turvallisesti ja säännöllisesti.

Helpon käyttöönoton jälkeen MagicBackup toimii automaattisesti taustalla, ilman käyttäjältä vaadittavia aktiivisia ylläpitotoimia. Varmuuskopiot tallennetaan Suomessa sijaitseviin konesaleihin salatun yhteyden välityksellä, ja kahdennetaan vielä toiseen, eri sijainnissa olevaan konesaliin salatulla TLS-yhteydellä. Palvelu sopii kaiken kokoisille ja tyyppisille yrityksille, ilman rajoituksia tiedostokokojen tai -tyyppien suhteen. Tiedostojen palautus käy vaivattomasti versiohistoriasta ja varmuuskopiointi toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä. Tätä turvallisemmaksi et enää varmuuskopiointia saa!

Kerromme mielellämme lisää tästä turvallisesta ja huolettomasta tavasta varmistaa tietojen säilyminen. Ota yhteyttä!

MagicServer, aidosti suomalainen virtuaalipalvelin

Yrityksen hankkiessa virtuaalipalvelinta on monta huomioon otettavaa asiaa, aina tietosuojalainsäädännöstä alkaen. MagicServer on Suomessa sijaitsevilla palvelimilla ajettava palvelu, joka tarjoaa huippuluokan tietoturvaa ja varmuuden siitä, että tietosuojalainsäädäntö ja GDPR toteutuvat kaikista tiukimpien ehtojen mukaisesti. Palvelukäyttömaksulla saat paitsi palvelimen, myös erittäin kattavan palvelimen monitoroinnin raportteineen, sekä suomenkielisen asiantuntevan tukipalvelun.

Nykyajan huippunopeista yhteyksistä huolimatta latenssissa on edelleen merkittävä ero, jos tietoa pitää siirtää Helsingistä Tampereelle, kuin vaikkapa Kaliforniasta Helsinkiin. Tästä syystä suomalaisen yrityksen kannattaa sijoittaa Suomessa sijaitsevaan palvelimeen, jotta data saadaan siirrettyä suomalaisille käyttäjille maksimaalisella nopeudella. Tiedät myös tarkalleen, missä data fyysisesti sijaitsee ja käytössäsi on paikallinen tukipalvelu, joka tuntee kotimaisten yritysten tarpeet.

Suosi suomalaista, hanki seuraavaksi virtuaalipalvelimeksi MagicServer. Lue lisää ja ota yhteyttä! 

 

Siirrä ohjelmistot pieneen pilveen

Magic Cloud on kokonaisvaltainen pilvipalveluntuottaja ja kumppani esimerkiksi ohjelmistotaloille. Haluamme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella, toteuttaa ja kehittää parhaan mahdollisen kokonaisuuden, joka palvelee asiakasta ja asiakkaamme asiakkaita.

Toteutamme pitkällä kokemuksella erilaisia ohjelmistojen pilvitoteutuksia esimerkiksi taloushallinta-, kassajärjestelmä- ja CAD-suunnitteluohjelmistoista. Ketteryys, laaja-alainen osaaminen ja valmius suurtenkin kokonaisuuksien toteuttamiseen ovat avaintekijöitä, kun tarvitaan esimerkiksi konttien orkestrointia, Citrix appia, järjestelmien monitorointia, kuormantasausta, provisiointien automatisointia, self-service työkaluja, laskutusintegraatioita, tietoturvaratkaisuja tai palomuuripalveluita.

Kerro yrityksesi tarpeista, niin autamme ratkomaan huomisen ongelmat jo tänään!
Ota rohkeasti yhteyttä:

KIMMO HAAPAVUORI

Liiketoimintajohtaja