Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Business Essentials -palvelu sisältää Exchange-sähköpostin, Teams- ja OneDrive for Business -palvelut sekä SharePointin, jossa viestintä tapahtuu pikaviestien, videoneuvottelun, jaettujen kalenterien ja ryhmäkeskustelujen avulla. Office 365-pilvipalvelut ovat käytettävissä ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta.

Microsoft Office 365 Business Premium -palvelu sisältää yllä mainittujen Business Essentials -palveluiden lisäksi Windows- tai Mac-laitteille asennettavat Office-sovellukset. Palvelu sisältää kaikki keskeisimmät Office-ohjelmat, joiden uusimmat versiot ovat aina käyttäjän käytettävissä. Jokainen käyttäjä voi ladata sovellukset viidelle eri laitteelle.

Haluaisitko O365:n suomalaisella tukipalvelulla?

MagicMail-sähköpostimme perustuu Office 365-teknologiaan, mutta sisältää suomalaisen, ihmisläheisen tukipalvelumme. Mikäli haluat O365:ltäsi pikkuisen enemmän, tutustu MagicMail-tuotteeseemme! Saat myös kauttamme palveluun erikseen lisättävän varmistuspalvelun, jonka avulla pystyt helposti palauttamaan esimerkiksi vahingossa poistettuja sähköpostiviestejä.

Ominaisuudet

Sekä Business Essentials että Business Premium käyttäjien käyttäjäkohtaisen sähköpostilaatikon koko on 50 gigatavua ja lähetettyjen liitteiden enimmäiskoko 150 megatavua. Kukin OneDrive for Business -käyttäjä saa 1 teratavun OneDrive-tallennustilaa, jota voi käyttää mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. Tiedostoja voi jakaa vaivattomasti organisaatiossa ja sen ulkopuolella, ja kullekin tiedostolle voi määrittää omat tarkastelu- ja muokkausoikeudet.

Voit isännöidä HD-tasoisia videoneuvotteluja sekä ääntä ja videokuvaa hyödyntäviä verkkokokouksia, joissa voidaan käyttää näytön jakamista yhdellä napsautuksella.

Microsoft Office 365 Business Essentials

Sisältää sähköpostin, Teamsin, OneDrive for Business -palvelun, SharePointin ja Plannerin. Sisältää myös Office-sovellukset viiteen puhelimeen ja tablettiin (enintään 10,1” näytöllä varustettuihin laitteisiin)

Microsoft Office 365 Business Premium

Sisältää sähköpostin, Teamsin, OneDrive for Business -palvelun, SharePointin, Plannerin ja Microsoft Bookings -palvelun. Lisäksi Office-sovellukset, sisältäen Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher (vain PC), Access (vain PC). Jokainen käyttäjä voi ladata sovellukset viidelle eri päätelaitteelle. Jokainen käyttäjä voi asentaa Officen viiteen PC- tai Mac-koneeseen, viiteen tablettiin (Windows, iPad ja Android) ja viiteen puhelimeen.

MIKSI Microsoft Office 365?

Joustavuus

 • Sähköposti ja muut palvelut käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta
 • Office-ohjelmat ladattavissa viidelle eri laitteelle
 • Käyttäjäkohtainen 1 teratavun tallennustila
 • Aina uusimmat versiot ja sovellukset
 • Lisenssien joustava käyttöönotto ja sulkeminen
 • Magic Cloudin suomenkielinen tukipalvelu
 • Magic Cloudin kautta saatavilla Microsoft Office 365 -varmistuspalvelu
 • Magic Cloudin kautta saatavilla Magic SafeMail -salauspalvelu

Yritysviestinnän monipuolistuminen

 • Yrityksen viestintää monipuolistavat pikaviestintä- ja videoneuvottelupalvelut
 • Ryhmäkeskustelut
 • Tiedostojen yhtäaikainen työstäminen pilvipalvelussa
 • Jaettavissa olevat kalenterit

Tutustu muihin palveluihimme:

Sähköposti

Sähköpostin salaus

Digitaalinen allekirjoitus

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Magic Cloud, Keijo Koro

KEIJO KORO

Avainasiakaspäällikkö

Magic Cloud, Keijo Koro