Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Tilitoimistot tunteva, asiakaslähtöinen pilvipalvelukumppani


Tilitoimistot ovat olleet keskeinen asiakaskunta yrityksellemme ja yrityksemme emoyhtiölle jo kahden vuosikymmenen ajan. Tilitoimistot ovatkin Magic Cloudin suurin yksittäinen asiakasyritysryhmä. Näin ollen väitämme tietävämme ja tuntevamme tilitoimistoarjen ja -tarpeet läpikotaisin.

Tarjoamme tilitoimistoille toimintaa ja arkea helpottavia pilvipalveluratkaisuja esimerkiksi taloushallintaohjelmistojen käyttämiseksi pilvestä tai arkaluontoisten tiedostojen siirtämiseksi sähköisesti tilitoimiston asiakkailta tilitoimistolle.

Palvelumme tilitoimistoille:


Windows-työpöytä pilvipalveluna

Henkilökohtainen Windows-työpöytä päätelaiteriippumattomasti käytettävissä missä ja milloin vain

Ohjelmistojen hosting-pilvipalvelut

Pilvikoti ohjelmistollesi suomalaisissa konesaleissamme. Mahdollistaa ohjelmien käyttämisen päätelaiteriippumattomasti, mistä ja milloin vain

Hosted Exchange sähköposti- ja viestintäpalvelu

Yrityskäyttöön suunniteltu monipuolinen sähköposti-, kalenteri- ja viestintäpalvelu

Sähköpostin salauspalvelu

Helppokäyttöinen ja erittäin turvallinen tapa salata sähköpostiviestit

MagicDesk tilitoimistoille


MagicDesk-virtuaalityöpöytä soveltuu tilitoimistojen käyttöön useiden työskentelyä helpottavien ominaisuuksiensa ansiosta. MagicDesk antaa täydelliset työkalut etätyöskentelyyn. Virtuaalityöpöytä on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella, jolloin esimerkiksi toimistolla aloitettuun työhön voi palata saumattomasti vaikkapa kotitoimistolla, työpöytää sulkematta. Työpöydällä olevat tiedostot ja ohjelmistot ovat aina käytettävissä, ja esimerkiksi taloushallintaohjelmisto on aina käytettävissä millä tahansa saatavissa olevalla päätelaitteella, olipa kyseessä tietokone tai vaikkapa tabletti.

MagicDesk lisäksi mahdollistaa toimiston fyysisistä pöytätietokoneista luopumisen, jolloin myöskään paikallisten tietokoneiden ylläpitämistä ei tarvita, sillä virtuaalityöpöytää voidaan käyttää ylläpitovapailla client-päätteillä.

Tutustu tarkemmin MagicDeskiin

MagicHotel tilitoimistoille


Meillä on kokemusta taloushallintaohjelmistoista ja niiden hosting-toteutuksista jo viidentoista vuoden ajalta. Olemme siirtäneet pilveen kymmeniä erilaisia tilitoimistoilla yleisesti käytössä olevia ohjelmistoja. Kokemuksemme ja osaamisemme mahdollistavat lähes minkä tahansa taloushallintaohjelmiston pilveen siirtämisen. Vastaamme ohjelmistojen toiminnasta, päivitysten asennuksista ja varmistuksista. Tiedostamme toiminnassamme tilinpäätösruuhkat ja verotiliverojen eräpäivät, joten tilitoimisto voi kiireisimpinäkin aikoina luottaa sata prosenttisesti toimiviin työkaluihin.

Olemme toteuttaneet pilvipalvelun muun muassa seuraaville taloushallinnon alalla käytössä oleville ohjelmistoille: Asteri, Basware, CGI Koki, Econet Pro, EmCe, HogiaPalkka, Joite Systems Veronen, Lemonsoft, Mepco HRM, Nova, OpusCapita, OscarPro, Passeli, Profit Hunter, Sonet, Talgraf, Tikon.

Tutustu tarkemmin MagicHotelliin

MagicMail tilitoimistoille


Tilitoimistojen käytössä MagicMail on osoittanut oivallisuutensa luotettavana ja toimivana sähköposti- ja viestintäratkaisuna. MagicMail on helppokäyttöinen ja kooltaan käyttäjän tarpeisiin muokattavissa oleva sähköposti, jonka kalenteri- ja muistiinpano-ominaisuudet helpottavat kiireistä tilitoimistoarkea. Sähköposti ja kalenteri kulkevat aina mukana, tietokoneella, tabletissa ja kännykässä.

MagicMail-palveluun kuuluu yksi markkinoiden parhaista roskapostin torjuntajärjestelmistä. MagicMailiin on saatavissa myös Magic SafeMail -salaus, joka nostaa sähköpostin tietoturvan aivan uudelle tasolle.

Tutustu tarkemmin MagicMailiin

Magic SafeMail tilitoimistoille


Tavallisella sähköpostilla ei ole tietoturvaa. Monet tilitoimistoasiakkaamme ovatkin ottaneet käyttöön Magic SafeMailin, sillä se mahdollistaa arkaluotoisten materiaalien, kuten palkka- ja henkilötietojen, lähettämisen helposti ja turvallisesti. Magic SafeMailin tilitoimistoasiakkaitamme miellyttävä ominaisuus on vastausviestin salaus: mikäli Magic SafeMailin kautta viestin saanut henkilö vastaa lähetettyyn viestiin, vastaus ja sen liitetiedostot ovat yhtälailla suojattuja.

Magic SafeMail -salaus voidaan kytkeä MagicMail-sähköpostin lisäksi useimpiin muihin markkinoilla oleviin sähköpostijärjestelmiin, kuten esimerkiksi Microsoft Office 365:een.

Tutustu tarkemmin Magic SafeMailiin

Magic ShareFile tilitoimistoille


Tilitoimisto voi säilyttää kaikki yrityksen tiedostot turvallisesti Magic ShareFilessa. Suomalaisista konesaleistamme tuotettu palvelu on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella. Käyttöoikeudet on helposti määritettävissä ja jokaisella käyttäjällä on pääsy juuri oikeisiin tiedostoihin missä ja milloin vain.

Magic ShareFile mahdollistaa tiedostojen lähettämisen esimerkiksi asiakkaille ja asiakkailta takaisinpäin vaivattomasti ja ilman sähköpostin liitetiedostoja. Tilitoimistot voivat esimerkiksi luoda asiakkailleen kansioita Magic ShareFileen, ja asiakkaat voivat tällöin ladata tilitoimistolle tarkoitetut materiaalit suoraan kansioon, jolloin liitetiedostojen lähettämistä ei tarvita ja tiedostot ovat automaattisesti oikeassa paikassa.

Vuoden 2016 alussa muuttunut kirjanpitolaki mahdollistaa kirjanpitomateriaalin säilyttämisen vain sähköisessä muodossa, joten Magic ShareFile on helppo ja turvallinen mahdollisuus tilitoimiston asiakkaille sähköisen materiaalin toimittamiseksi tilitoimistolle.

Tutustu tarkemmin Magic ShareFileen

MagicService tilitoimistoille


Me Magic Cloudilla autamme kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä pulmissa. Useat tilitoimistoasiakkaamme ovatkin ulkoistaneet tietotekniikan tuki- ja ylläpitotoimintansa meille, sillä me tunnemme tilitoimistoasiakkaat ja heidän tarpeensa. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksemme tilitoimistoasiakkaista takaa sen, että puhumme samaa kieltä teidän taloushallinnon ammattilaisten kanssa.

Tarvitsetpa apua palvelinten, työasemien, verkkoympäristön tai tulostusympäristön ylläpidossa, autamme kaikella käytössämme olevalla ammattitaidolla. Tarjoamme myös kehutun puhelintuen käyttöönne. Lisäksi meillä on kokemusta mm. lukuisien taloushallintaohjelmistojen pilvipalveluiden toteuttamisesta.

Tutustu tarkemmin MagicServiceen

Tiedostojen hallinta- ja jakopalvelu

Pilvikirjasto yrityksen kaikkien tiedostojen hallintaan ja jakamiseen

ICT-ympäristöjen ylläpito- ja tukipalvelu

Asiakasyrityksen tarpeiden mukaan räätälöitävä ylläpito- ja tukipalvelu esimerkiksi palvelimien, työasemien ja verkkolaitteiden ylläpitoon

Kimmo Haapavuori
Liiketoimintajohtaja

045 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Kiinnostuitko Magic Cloudin osaamisesta? Ota yhteyttä:


Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Magic Cloud Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme.
Sending

Referenssit


Ajankohtaista