Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

CAD-ohjelmistot tietoturvallisena ja skaalautuvana pilvipalveluna


CAD-virtualisointi on CAD-suunnittelun tulevaisuutta. Olemme Magic Cloudilla toteuttaneet Suomen ensimmäisiä CAD-ohjelmistojen virtualisointeja eli CAD as a Service -pilvipalveluratkaisuja. CAD as a Service -palvelussa CAD-suunnittelijoiden tietokoneilta käytettävät CAD-ohjelmistot toteutetaan pilvipalveluna, jolloin CAD-ohjelmistoa käytetään internetin kautta Suomessa sijaitsevista tietoturvallisista konesaleistamme.

CAD-ohjelmistojen pilviratkaisu mahdollistaa CAD-ohjelmistotaloille suunnitteluohjelmiston joustavan tarjoamisen ja suunnittelutoimistolle puolestaan keskittymisen omaan ydinosaamiseensa. Tuottamamme CAD as a Service -palvelu soveltuu niin 2D- kuin raskaaseen 3D-suunnitteluunkin.

 

Skaalautuvuutta ja kustannussäästöjä

Skaalautuva CAD as a Service myös vähentää yrityksen tarvetta omalle IT-osaamiselle ja laitehankinnoille, sillä me vastaamme pilvipalvelun IT-tuesta ja päivityksistä, eikä asiakasyrityksen tarvitse tehdä työntekijämäärään tai ohjelmistojen teknisiin vaatimuksiin liittyviä laitehankintoja. Skaalautuvuus myös mahdollistaa CAD-ohjelmiston käytön sekä suunnittelijoiden määrään että koneelta vaadittavan laskentatehon suhteen: suunnittelutoimiston ei tarvitse maksaa turhista lisensseistä ja esimerkiksi raskaampia malleja pyöriteltäessä pilvipalvelu lisää kyseisen suunnittelijan käytössä olevaa laskentatehoa.

CAD-virtualisointi ratkaisee myös usealla paikkakunnalla ja useammassa maassa toimivien suunnittelutoimistojen haasteita, sillä ohjelmiston käyttäminen pilvestä ratkaisee esimerkiksi yrityksen tarpeen käsitellä samoja malleja, eikä niitä pilvessä tarvitse siirrellä erikseen suunnittelijalta toiselle. Käytettäessä ohjelmistoa pilvestä, myös esimerkiksi mallien kopioiminen voidaan estää, mikä osaltaan lisää yrityksen tietopääoman tietoturvaa.

Lisäksi palvelu soveltuu erinomaisesti projektiluontoisiin töihin, sillä CAD as a Service -pilvipalvelun voi ottaa käyttöön myös lyhyeksi ajaksi.

 

CAD as a Service -palvelun hyödyt pähkinänkuoressa:

 • Suunnitteluohjelman joustava käyttö
 • Monen toimipisteen välisen suunnittelun haasteisiin vastaaminen
 • Laitehankintojen kustannukset vähenevät suunnittelu mahdollista myös kevyillä päätelaitteilla
 • Päätelaiteriippumattomuus
 • Käyttäjien määrän ja tiedonhallintaohjelmistojen tilantarpeen skaalautuvuus
 • Grafiikkaprosessorin tehon skaalautuvuus
 • Tietoturvan ajantasaisuus
 • Varmuuskopioinnin automaatio
 • Mahdollisuus estää mallien kopioiminen ja lataaminen ulos pilvipalvelusta
 • Yrityksen kallisarvoiset mallit ovat turvassa Suomessa sijaitsevissa konesaleissamme
 • Kustannustehokas ratkaisu myös lyhytaikaisiin projekteihin
 • Mahdollisuus keskittyä omaan ydinosaamiseen

Palvelumme suunnittelutoimistoille


Windows-työpöytä pilvipalveluna

Henkilökohtainen Windows-työpöytä päätelaiteriippumattomasti käytettävissä missä ja milloin vain

Ohjelmistojen hosting-pilvipalvelut

Pilvikoti ohjelmistollesi suomalaisissa konesaleissamme. Mahdollistaa ohjelmien käyttämisen päätelaiteriippumattomasti, mistä ja milloin vain

Tiedostojen hallinta- ja jakopalvelu

Pilvikirjasto yrityksen kaikkien tiedostojen hallintaan ja jakamiseen

ICT-ympäristöjen ylläpito- ja tukipalvelu

Asiakasyrityksen tarpeiden mukaan räätälöitävä ylläpito- ja tukipalvelu esimerkiksi palvelimien, työasemien ja verkkolaitteiden ylläpitoon

MagicDesk suunnittelutoimistoille


MagicDesk-virtuaalityöpöytä soveltuu suunnittelutoimistojen käyttöön skaalautuvuutensa ansiosta. Lisäksi MagicDesk antaa täydelliset työkalut etätyöskentelyyn ja raskaidenkin CAD-ohjelmistojen työstämiseen päätelaiteriippumattomasti.
Virtuaalityöpöytä on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella, jolloin esimerkiksi toimistolla aloitettuun työhön voi palata saumattomasti vaikkapa kotitoimistolla, työpöytää sulkematta. Työpöydällä olevat tiedostot ja ohjelmistot ovat aina käytettävissä, ja esimerkiksi taloushallintaohjelmisto on aina käytettävissä millä tahansa saatavissa olevalla päätelaitteella, olipa kyseessä tietokone tai vaikkapa tabletti.
MagicDesk lisäksi mahdollistaa toimiston fyysisistä pöytätietokoneista luopumisen, jolloin myöskään paikallisten tietokoneiden ylläpitämistä ei tarvita, sillä virtuaalityöpöytää voidaan käyttää millä tahansa päätelaitteella.

Tutustu tarkemmin MaicDeskiin

MagicHotel suunnittelutoimistoille


CAD-ohjelmiston käyttäminen pilvestä ei käyttökokemukseltaan eroa päätelaitteelta käytettävästä ohjelmistosta. Tekemämme GPU-virtualisointi mahdollistaa raskaankin ohjelmiston ja mallin suunnittelun internetin yli ilman käyttäjän huomaamaa viivettä eli latenssia.
Skaalautuva pilvipalvelu myös vähentää yrityksen tarvetta omalle IT-osaamiselle ja laitehankinnoille, sillä Magic Cloud vastaa pilvipalvelun IT-tuesta ja päivityksistä, eikä yrityksen tarvitse tehdä työntekijämäärään tai ohjelmistojen teknisiin vaatimuksiin liittyviä laitehankintoja. Skaalautuvuus myös mahdollistaa CAD-ohjelmiston käytön sekä suunnittelijoiden määrään että koneelta vaadittavan laskentatehon suhteen: palvelu skaalautuu automaattisesti käyttäjien määrän mukaan, jolloin suunnittelutoimiston ei tarvitse maksaa turhista lisensseistä ja esimerkiksi raskaampia malleja pyöriteltäessä pilvipalvelu lisää kyseisen suunnittelijan käytössä olevaa laskentatehoa.

Tutustu tarkemmin MagicHotelliin

Magic ShareFile suunnittelutoimistoille


Suunnittelutoimistoi voi säilyttää kaikki yrityksen tiedostot turvallisesti Magic ShareFilessa. Suomalaisista konesaleistamme tuotettu palvelu on käytettävissä millä tahansa päätelaitteella. Käyttöoikeudet on helposti määritettävissä ja jokaisella käyttäjällä on pääsy juuri oikeisiin tiedostoihin missä ja milloin vain.
Magic ShareFile mahdollistaa isojenkin tiedostojen lähettämisen esimerkiksi asiakkaille ja asiakkailta takaisinpäin vaivattomasti ja ilman sähköpostin liitetiedostoja. Käyttäjien on esimerkiksi mahdollista luoda asiakkailleen kansioita Magic ShareFileen, ja asiakkaat voivat tällöin ladata suunnittelijoille tarkoitetut materiaalit suoraan kansioon, jolloin liitetiedostojen lähettämistä ei tarvita ja tiedostot ovat automaattisesti oikeassa paikassa.

Tutustu tarkemmin Magic ShareFileen

MagicService suunnittelutoimistoille


Tarjoamme myös erilaisia tuki- ja ylläpitopalveluita suunnittelutoimistoille. Mikäli haluatte keskittyä täysipainoisesti omaan ydinosaamiseemme, voimme ottaa vastuullemme juuri ne IT-tukitoimet, jotka parhaiten palvelevat yrityksenne toiminnan toteuttamista.

Tutustu tarkemmin MagicServiceen

Kimmo Haapavuori
Liiketoimintajohtaja

045 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Haluaisitko kuulla lisää CAD as a Service palvelustamme? Ota yhteyttä:


Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Magic Cloud Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme.
Sending

Referenssit


Ajankohtaista