Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Salauspalveluita ja tietoturvaa

Erityisen käytettyjä palveluita julkishallinnon asiakaskunnassamme ovat tietoturvaan ja sähköpostin salaukseen liittyvät ratkaisut. Salauspalvelumme integroituu saumattomasti useimpiin käytössä oleviin sähköpostijärjestelmiin. Lisäksi tarjoamme pilvestämme julkishallinnon toimijoiden käyttöön digitaalista ja tietoturvallista lomakeratkaisua.

Asiakaskokemus:

”Magic SafeMailissa hyvää on, että vaikka käytössä on tavallaan sähköpostin lisäosa, sen käyttäminen ei kuitenkaan vie yhtään lisää työaikaa.”
– Marika Niittykoski, Vaasan kaupunki, johtava velkaneuvoja

Vaasan kaupunki otti vuoden 2016 alussa käyttöönsä Magic SafeMail -sähköpostin salauspalvelun. Kaupungin johtava velkaneuvoja Marika Niittykoski on tyytyväinen salauspalvelun käyttämisen helppouteen.

Magic Cloud on Citrix-tekniikan asiantuntija

Tietoturvapalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia Citrix-tekniikoihin perustuvia virtualisointiratkaisuja. Valmiiden Citrix-ratkaisujen ohella julkinen sektori voi hyödyntää kattavaa Citrix-osaamistamme räätälöidysti. Suunnittelemme, kehitämme ja toteutamme erilaisia Citrix-pohjaisia työkaluja yksilöllisesti juuri teidän käyttöönne.

Kiinnostuitko?

Janne Putkisaari ota yhteytta

Ota rohkeasti yhteyttä Janneen:

040 124 1227
janne.putkisaari@magiccloud.fi

Tai täytä oheinen lomake.

Ota yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.