Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Ohjelmistalojen luotettu pilvipalvelukumppani


Paikallisten ohjelma-asennusten sijasta SaaS-ohjelmaratkaisujen suosio kasvaa jatkuvasti. Olemme toteuttaneet ohjelmistotaloasiakkaidemme kanssa lukuisia erilaisia ohjelmistojen hosting-ratkaisuja esimerkiksi taloushallinta- ja kassajärjestelmäohjelmistoista. Meillä on valmius suurienkin ohjelmistojen hostaukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppanimme Fujitsu Finlandin kanssa tarjotaksemme ohjelmistotaloasiakkaillemme parhaat mahdolliset puitteet suomalaiseen ohjelmistojen hostaukseen.

 

SaaS-pilvipalvelu ohjelmistollesi

Emme ole riippuvaisia yksittäisistä tekniikoista tai toimintamalleista: ohjelmanne voi olla toteutettu lukuisilla eri tekniikoilla. Pystymme rakentamaan monipuolisen, tehokkaan ja helppokäyttöisen pilvipalvelualustan lähes kaiken tyyppisille kokonaisuuksille.

Mikäli yrityksellänne ei ole omaa konesalia tai haluatte konesalin ylläpidollisten toimien sijasta keskittyä täysipainoisesti ohjelmanne kehittämiseen, otamme mielellämme vastuullemme ohjelmanne pilvipalvelualustan.

 

Pilvipalvelualusta

Mikäli haluatte itse osallistua pilvipalvelun tuottamiseen, tarjoamme käyttöönne helposti käyttöönotettavia ja skaalautuvia virtuaalipalvelimia. Jos taas haluatte keskittyä puhtaasti ohjelmistonne kehittämiseen, voimme ottaa kokonaisvaltaisen vastuun pilvipalvelun toteuttamisesta ja ylläpitämisestä.

Palvelumme ohjelmistotaloille:


Ohjelmistojen hosting-pilvipalvelut

Pilvikoti ohjelmistollesi suomalaisissa konesaleissamme. Mahdollistaa ohjelmien käyttämisen päätelaiteriippumattomasti, mistä ja milloin vain.

Virtuaalipalvelimet

Skaalautuvat virtuaalipalvelinympäristöt suomalaisista konesaleista

ICT-ympäristöjen ylläpito- ja tukipalvelu

Asiakasyrityksen tarpeiden mukaan räätälöitävä ylläpito- ja tukipalvelu esimerkiksi palvelimien, työasemien ja verkkolaitteiden ylläpitoon

Citrix-ympäristöjen suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Magic Cloudin monipuolinen Citrix-osaaminen on käytettävissä asiakasyrityksen tarpeiden mukaan

MagicHotel ohjelmistotaloille[:en]MagicHotel for software vendors[:sv]MagicHotel för programvaruföretag


Tarjoamme pilvikodin jo useiden ohjelmistotalojen ohjelmistoille, kuten muun muassa taloushallinta- ja kassajärjestelmäohjelmistoille. Ohjelmistojen sijaitessa suomalaisessa pilvessämme, ohjelmistotalo voi keskittyä kokonaisvaltaisesti ohjelmistojensa kehittämiseen. Ohjelmisto on tällöin ohjelmistotalon asiakkaiden käytettävissä pilvestämme, mikä vapauttaa ohjelmiston loppukäyttäjän monilta omaan IT-ympäristöön liittyviltä toimenpiteiltä.

Ohjelmistotalon ja Magic Cloudin välinen työnjako voidaan sopia tarpeiden mukaisesti. Magic Cloud voi haluttaessa ottaa vastuuta pilvialustan ylläpidollisten toimien lisäksi myös esimerkiksi ohjelmistotalon uusien asiakkaiden käyttöönottoon liittyvissä toimenpiteissä.

Tutustu tarkemmin MagicHotelliin

Virtuaalipalvelimet ohjelmistotaloille[:en]Virtual servers for software vendors[:sv]MagicServer för programvaruföretag


Tarjoamme ohjelmistotaloasiakkaillemme nopeita, tehokkaita ja skaalautuvia virtuaalipalvelimia suomalaisista konesaleistamme. Tarjoamme palvelimia ohjelmistotaloasiakkaillemme joko täysin ohjelmistotalon itsensä muokattavaksi tai sopimuksesta riippuen voimme hoitaa myös esimerkiksi palvelinten käyttöönoton ja kustomoinnin.

Tarjoamme perinteisten Windows- ja Linux-palvelinten lisäksi myös muun muassa SQL-palvelimia joko dedikoituna tai jaetusta klusteristamme. Kauttamme saat myös lukuisat muut palvelinratkaisut, kerromme mielellämme lisää!

Tutustu tarkemmin virtuaalipalvelimiimme

Tuki- ja ylläpitopalvelumme ohjelmistotaloille


Tarjoamme myös erilaisia tuki- ja ylläpitopalveluita ohjelmistotaloille. Mikäli haluatte keskittyä täysipainoisesti oman ohjelmistonne kehittämiseen, voimme ottaa vastuullemme juuri ne tukitoimet, jotka parhaiten palvelevat yrityksenne toiminnan toteuttamista.

Tutustu tarkemmin tuki- ja ylläpitopalveluumme

CITRIX-OSAAMISEMME OHJELMISTOTALOJEN KÄYTÖSSÄ


Magic Cloud on laajasti sertifioitu Citrix-kumppani, jolla on kokemusta ja osaamista erilaisten Citrix-ympäristöjen suunnittelusta, toteuttamisesta ja ylläpitämisestä. Olemme tuottaneet ohjelmistotalojen kanssa mm. erilaisia Citrix XenApp-, XenDesktop- ja XenServer-toteutuksia. Mikäli tarvitsette osaavaa ja luotettavaa kumppania Citrix-kehitykseenne, olemme miellämme mukana.

Tutustu tarkemmin Citrix-osaamiseemme

Kimmo Haapavuori
Liiketoimintajohtaja

045 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Kiinnostuitko Magic Cloudin osaamisesta? Ota yhteyttä:


Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Magic Cloud Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme.
Sending

Referenssit


Ajankohtaista