Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Julkisen sektorin toimijat tunteva, kuunteleva ja osaava pilvipalvelukumppani


Magic Cloud tarjoaa pilvipalveluita lukuisille julkisen sektorin toimijoille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi niin isot kuin pienetkin kunnat ja säätiöt ympäri Suomea. Olemme tehneet yhteistyötä julkishallinnon toimijoiden kanssa vuosien ajan ja tuottaneet tietoturvaratkaisuja pienestä tuhannen asukkaan kunnasta 150 000 asukkaan kaupunkiin, joten väitämme tietävämme paljon julkishallinnon tarpeista ja toiveista.

Tietoturva on yksi tärkeimmistä osa-alueista tarjoamissamme palveluissa ja sähköpostin salaus on julkishallinnon asiakkaidemme käytetyimmistä palveluistamme. Salauspalvelumme integroituu saumattomasti useimpiin käytössä oleviin sähköpostijärjestelmiin. Toteutamme myös nettisivuille salatut lomakkeet tarpeiden mukaan.

Monet tarjoamistamme palveluista pohjautuu erilaisiin Citrixin tekniikoihin. Valmiiden Citrix-palveluidemme lisäksi tarjoamme julkishallinnon toimijoiden käyttöön koko kattavan Citrix-osaamisemme. Olemme mielellämme mukana suunnittelemassa, kehittämässä ja toteuttamassa erilaisia Citrix-ratkaisuja juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Palvelumme julkiselle sektorille:


Windows-työpöytä pilvipalveluna

Henkilökohtainen Windows-työpöytä päätelaiteriippumattomasti käytettävissä missä ja milloin vain.

Ohjelmistojen hosting-pilvipalvelut

Pilvikoti ohjelmistollesi suomalaisissa konesaleissamme. Mahdollistaa ohjelmien käyttämisen päätelaiteriippumattomasti, mistä ja milloin vain.

Hosted Exchange sähköposti- ja viestintäpalvelu

Yrityskäyttöön suunniteltu monipuolinen sähköposti-, kalenteri- ja viestintäpalvelu.

Sähköpostin salauspalvelu

Helppokäyttöinen ja erittäin turvallinen tapa salata sähköpostiviestit.

MagicDesk julkiselle sektorille


MagicDesk-virtuaalityöpöytä soveltuu julkishallinnon käyttöön erityisesti sen ylläpidollisen helppouden ansiosta. Henkilökohtaisen Windows-työpöydän ollessa pilvessä, kunta tai muu julkishallinnon toimija voi luopua jatkuvasti päivitystä vaativista laitehankinnoista. MagicDeskissä työpöytä on avattavissa millä tahansa päätelaitteella, jolloin töitä on mahdollista jatkaa toisella työpisteellä tai toimipisteessä.

Magic Cloud vastaa ympäristön ylläpidosta ja päivityksistä. Kaikkien työasemien päivitykset ja tietoturva ovat aina ajan tasalla. Uusien työasemien käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. MagicDeskiä voidaan käyttää esimerkiksi täysin huolto- ja ylläpitovapailla zeroclient- tai thinclient-päätteillä.

MagicDesk soveltuu myös loistavasti julkisiin päätelaitteisiin kuten esimerkiksi julkisten tilojen asiakaspäätteiksi. MagicDeskissä voidaan helposti rajata käyttöoikeudet ja esimerkiksi käyttäjän kirjautuessa ulos voidaan kaikki tallennukset ja muutokset kumota ja seuraava kirjautuminen avaa jälleen puhtaan käyttöympäristön.

Tutustu tarkemmin MagicDeskiin

Magic Hotel julkiselle sektorille


MagicHotel-pilvipalvelu siirtää julkishallinnon lukuisat ohjelmistot kokonaisvaltaisesti ylläpidettyyn pilveen ja ne ovat käytettävissä haluttaessa missä ja milloin vain. MagicHotel vapauttaa tietohallinnon voimavaroja, sillä ohjelmistoja ei tarvitse asentaa ja ylläpitää erillisillä palvelimilla, vaan me Magic Cloudilla huolehdimme asennuksista, ylläpidosta ja varmistuksista. Olemme siirtäneet kymmeniä erilaisia julkishallinnon käytössä olevia ohjelmistoja pilveen ja omaamme vahvan asiantuntemuksen erilaisten ohjelmiston pilvitoteutuksista.

Ohjelmistoja voidaan helposti käyttää erilaisilla päätelaitteilla käyttöjärjestelmäriippumattomasti ja käyttöoikeuksien hallinta onnistuu vaivattomasti.

Tutustu tarkemmin MagicHotelliin

MagicMail julkiselle sektorille


Julkishallinnon käytössä MagicMail on osoittanut oivallisuutensa luotettavana ja toimivana sähköpostiratkaisuna, joka tuotetaan suomalaisista konesaleistamme. MagicMail on helppokäyttöinen ja kooltaan käyttäjän tarpeisiin muokattavissa oleva sähköposti, jonka kalenteri- ja muistiinpano-ominaisuudet helpottavat kiireistä työarkea. Kaikki MagicMailissa oleva data sijaitsee Suomessa. MagicMailiin voidaan helposti lisätä myös helppokäyttöinen ja erittäin tietoturvallinen Magic SafeMail -salaus.

Tutustu tarkemmin MagicMailiin

Magic SafeMail julkiselle sektorille


Magic SafeMail mahdollistaa arkaluotoisten materiaalien, kuten esimerkiksi henkilö- ja asiakastietojen sekä salasanojen lähettämisen helposti ja turvallisesti.

Magic SafeMail on moniin muihin markkinoilla oleviin salausratkaisuihin verrattuna erittäin suoraviivainen ja helppokäyttöinen. Magic SafeMail voidaan integroida esimerkiksi paikalliseen Microsoft Exchange -palvelimeen tai Microsoft Office 365:een. Magic SafeMail integroituu myös lukuisiin vapaan lähdekoodin sähköpostijärjestelmiin. Magic SafeMail toimii suoraan mistä tahansa sähköpostiohjelmasta, webmailista tai mobiililaitteen sähköpostista.

Magic SafeMail -palvelun ulkoasu voidaan toteuttaa asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaiseksi ja palveluun voidaan liittää myös monia lisäominaisuuksia. Lue lisää tai ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi salaustarpeitanne.

Tutustu tarkemmin Magic SafeMailiin

Magic ShareFile julkiselle sektorille


Magic ShareFile -pilvipalvelu mahdollistaa tiedostojen käyttämisen, jakamisen ja hallinnoinnin joustavasti. Magic ShareFilessa olevat tiedostot ovat samanaikaisesti käytettävissä eri päätelaitteilla, jolloin tiedoston uusin versio on aina kaikkien sitä tarvitsevien saatavilla, toimipisteestä riippumatta. Magic ShareFilessa tiedostot sijaitsevat tietoturvallisissa, suomalaisissa konesaleissamme. Käyttöoikeudet on helposti määritettävissä ja jokaisella käyttäjällä on pääsy juuri oikeisiin tiedostoihin missä ja milloin vain.

Magic ShareFile toimii niin Windows- kuin Mac-laitteilla ja sitä on nopea käyttää myös älypuhelimilla ja tableteilla, niihin suunniteltujen mobiilisovellusten kautta.

Tutustu tarkemmin Magic ShareFileen

Virtuaalipalvelimet Suomalaisista konesaleista


Magic Cloud tarjoaa julkishallinnon toimijoille helposti käyttöönotettavia ja skaalautuvia virtuaalipalvelimia Suomessa sijaitsevista konesaleista. Mikäli tietohallinnon resursseja halutaan vapauttaa muihin tehtäviin, voi Magic Cloud vastata virtuaalipalvelimen ylläpidollisista toimista yhdessä sovitussa laajuudessa.

Tutustu tarkemmin virtuaalipalvelimiimme

Citrix-osaamisemme julkisen sektorin käytössä


Magic Cloud on laajasti sertifioitu Citrix-kumppani, jolla on kokemusta ja osaamista erilaisten Citrix-ympäristöjen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Omaamme vahvaa osaamista muun muassa Citrix XenApp, XenDesktop, XenServer ja NetScaler tekniikoista. Mikäli tarvitsette osaavaa, luotettavaa ja joustavaa Citrix-kumppania, olemme käytettävissänne.

Tutustu tarkemmin Citrix-osaamiseemme

Tiedostojen hallinta- ja jakopalvelu

Pilvikirjasto yrityksen kaikkien tiedostojen hallintaan ja jakamiseen.

Virtuaalipalvelimet

Virtuaalipalvelimet suomalaisista konesaleista.

Citrix-ympäristöjen suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Magic Cloudin monipuolinen Citrix-osaaminen on käytettävissä asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Kimmo Haapavuori
Liiketoimintajohtaja

045 238 8028
kimmo.haapavuori(a)magiccloud.fi

Kiinnostuitko Magic Cloudin osaamisesta? Ota yhteyttä:


Yhteydenottolomakkeeseen tallentamanne tiedot tallentuvat Magic Cloud Oy:n yhteydenottorekisteriin. Antamianne tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Lue lisää rekisteriselosteistamme.
Sending

Referenssit


Ajankohtaista