Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Magic Sharefilen peruskäyttö

Käyttökoulutuksen sisältö:

1) Magic ShareFilen käyttöä helpottavat applikaatiot: palveluun kuuluvat, ilmaiset applikaatiot helpottavat ja nopeuttavat Magic ShareFilen jokapäiväistä käyttämistä. Applikaatiot ovat saatavilla niin Windows, Mac kuin mobiililaitteille. Hyppää suoraan kohtaan:

2) Tiedostojen ja kansioiden yhteiskäyttäminen asiakkaiden kanssa: Magic ShareFile mahdollistaa sujuvan ja sähköpostin liitteiden määrää vähentävän tavan käyttää tiedostoja ja kansioita yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Kansioiden yhteiskäyttö palvelee esimerkiksi tili-, markkinointi-, ja asianajotoimistojen sekä rakennusyritysten tarpeita hallita ja käyttää kansioita ja kansiorakenteita yhdessä asiakkaansa kanssa. Hyppää suoraan kohtaan:

3) Tiedostojen tietoturvallinen jakaminen ja pyytäminen: Magic ShareFilesta jaettavat linkit vähentävät sähköpostin kuormittumista ja lisäävät liitetiedostojen tietoturvaa. Sopii hyvin yksittäisten tai muutamien tiedostojen jakamiseen ja pyytämiseen esimerkiksi tarjouksille, raporteille tai asennustiedostoille. Järjestelmä myös kerää lataajalle tietoja liitetiedostoon kohdistuneista toimista. Hyppää suoraan kohtaan:


Pikaohjeet

Käyttäjän lisääminen Magic Sharefile -kansioon

Magic ShareFilessa tiedostojen yhteiskäyttö onnistuu helposti jaettujen kansioiden kautta. Kun tiedostoja yhteiskäytetään tietoturvallisesta Magic ShareFilesta, niitä ei esimerkiksi tarvitse siirrellä sähköpostitse.

 

Magic Sharefile -applikaatioiden lataaminen

Magic ShareFileen on saatavilla lukuisia käyttöä helpottavia applikaatioita. Videossa ohje työpöytäsovelluksen lataamiseen. Samalla ohjeella voit ladata myös muut haluamasi Magic ShareFile -applikaatiot.


Ohjeet admin-käyttäjille

Magic ShareFilen pääkäyttäjille tarkoitetussa webinaarikoulutuksen tallenteessa käydään läpi Magic ShareFilen käyttämistä erityisesti ympäristön ylläpidon ja admin-käytön näkökulmasta.


Ohjevideot client-käyttäjille

Seuraavat videot käsittelevät client-käyttäjän näkökulmaa. Client-käyttäjä on esimerkiksi ShareFile-kansioon lisätty asiakaskäyttäjä, jolla on pääsy vain tiettyihin kansioihin varsinaisen ShareFile-käyttäjän ympäristössä. Voit esimerkiksi kopioida nämä linkit asiakkaallesi yhteiskäytön sujuvoittamiseksi:

Magic ShareFilen käyttöönotto (asiakaskäyttäjän näkökulma) https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VBPLZxgc

Työpöytäsovelluksen (Desktop app) lataaminen https://www.youtube.com/watch?v=socBiiQC8jA

Työpöytäsovelluksen käyttäminen (asiakkaan näkökulma) https://www.youtube.com/watch?v=pqwid7V67B0