Tiedostojen jakaminen pilvipalveluna – Magic ShareFile

Tiedostojen jakaminen onnistuu turvallisena pilvipalveluna – ratkaisun tuo Magic Cloudin tarjoama Magic ShareFile! Kyseessä on arkaluontoisellekin materiaalille soveltuva, tietoturvallinen, yrityskäyttöön tarkoitettu pilvipalvelu tiedostojen tallentamiseen, siirtämiseen ja jakamiseen. Citrixin ShareFile-tekniikkaan perustuvaan palveluun ladattavat tiedostot sijaitsevat Magic Cloudin suomalaisissa konesaleissa.

Joustavaa tiedostojen hallintaa, jakamista ja tallentamista

Pilveä hyödyntämällä tiedostojen tarkastelusta, käyttämisestä ja tallentamisesta tulee päätelaiteriippumatonta. Magic ShareFile -palvelussa eri päätelaitteilla tallennetut kansiot ja tiedostot synkronoituvat automaattisesti ja ovat käytettävissä esimerkiksi Windows-työpöydän resurssienhallinnasta. Palvelu mahdollistaa tietoturvallisen tavan liitetiedostojen jakamiseen vähentäen samalla sähköpostipalvelinten rasitusta.

Magic ShareFilen käyttöliittymät

Magic ShareFilea on mahdollista käyttää sekä selaimessa, että tietokoneisiin tai mobiililaitteisiin ladattavien erillisten käyttöliittymien avulla. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvat käyttöliittymät sisältyvät Magic ShareFile -palveluun ja ovat veloituksetta asiakkaan ladattavissa selainkäyttöliittymän kautta.

Autamme mielellämme käyttöliittymien käyttöönotossa ja tehokkaassa hyödyntämisessä. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää.

Lue lisää

Selainkäyttöliittymä

Selainkäyttöliittymä on helppo tapa tiedostojen jakamiseen ja pyytämiseen yrityksen sisällä tai asiakasyritysten kanssa. Selainkäyttöliittymässä hallitset esimerkiksi tilin asetuksia, käyttäjiä, asiakaskäyttäjiä ja kansioiden käyttöoikeuksia.

Magic ShareFile resurssienhallinnassa

Citrix Files -sovellus tuo Magic ShareFilen kansiot ja tiedostot kätevästi ja tutusti näkyviin Windowsin resurssienhallintaan tai Macin Finderiin. Citrix Filesin avulla tietokoneen ohjelmista voidaan tallentaa tiedostoja suoraan Magic ShareFile -kansioihin. Applikaation käyttäminen edellyttää internetyhteyttä.

Sähköposti-integraatio (Outlook, Gmail)

Outlook ja Gmail -sähköpostijärjestelmiin liitettävissä oleva integrointi mahdollistaa liitteiden jakamisen, liitteiden konfiguroimisen sekä niiden pyytämisen suoraan Magic ShareFile -kansioihin. Vastaanottaja saa liitteen linkkinä Magic ShareFileen, josta hän voi ladata sen lähettäjän määrittelemien oikeuksien mukaisesti. ShareFile-linkit vähentävät sähköpostin kuormitusta ja lisäävät liitteiden tietoturvaa.

Työpöytäsovellus (Windows & Mac)

Työpöytäsovellus antaa käyttäjälle pääsyn Magic ShareFile -tilinsä tiedostoihin tietokoneen työpöydältä. Sovellus mahdollistaa tiedostojesi vedä & pudota -toiminnon kumpaankin suuntaan, lisäksi voit hallita tiedostojasi sekä jakaa tai pyytää tiedostoja helposti. Applikaatio on myös client-käyttäjien saatavilla.

Magic ShareFile -synkronointi (Windows & Mac)

Magic ShareFile -synkronointi tarjoaa käyttäjälle pääsyn tiedostoihin paikallisella tietokoneella myös ilman internetyhteyttä. Applikaatio synkronoi synkronoitavaksi valitut kansiot ja tiedostot automaattisesti Magic ShareFilen ja käytetyn päätelaitteen välillä.

Tallenna tiedostot suoraan Magic ShareFileen (Windows)

Applikaatio antaa käyttäjälle mahdollisuuden tulostaa tiedostoja, kuten esimerkiksi Word-tiedostoja, suoraan omaan Magic ShareFile -tiliin pdf-tiedostoiksi.

Sovellukset mobiilikäyttöön

Puhelimen sovelluskaupasta ladattavissa olevat mobiilisovellukset mahdollistavat tiedostojen tarkastelun, käyttö sekä tallentamisen matkapuhelimella tai tabletilla. Myös käyttäjien lisääminen kansioihin on mahdollista. Tukee Android-, iOS- ja Windows -käyttöjärjestelmiä.

Miksi Magic ShareFile?

Turvallisuus

 • Helppokäyttöinen ja aina salattu tapa jakaa ja hallita tiedostoja verkon yli
 • Helposti määritettävät ryhmä- ja henkilökohtaiset luku- ja kirjoitusoikeudet
 • Mahdollistaa tiedostojen lähettämisen ja lataamisen myös loppuasiakkaan toimesta
 • Tietoturva 256 bittisellä SSL-salauksella
 • Kaikki tiedostot Magic Cloudin Suomessa sijaitsevissa konesaleissa

Joustavuus

 • Palvelun tallennustilan koko valittavissa asiakkaan tarpeen mukaisesti
 • Yksinkertainen ja nopea käyttäjähallinta sekä uusien tunnusten luonti
 • Kansioiden ja/tai käyttäjien tapahtumaseuranta sähköposti-ilmoituksilla
 • Mahdollisuus asettaa yrityksen omille kotisivuille sisäänkirjautumisosio
 • Yrityksen työntekijöiden ulkopuoliset asiakastunnukset veloituksetta
 • Helppo ja sähköpostipalvelimia kuormittamaton tapa liitetiedostojen lähettämiseen

Magic ShareFile ja GDPR

EU:n tietosuoja-asetuksen velvoitteiden täyttyminen tuli ajankohtaiseksi toukokuussa 2018. Magic ShareFilen avulla esimerkiksi tiedostojen siirtämiseen ja käyttöoikeuksiin liittyvät velvoitteet ovat helposti ratkaistavissa.

 • Tiedot sijaitsevat Suomessa
 • Sensitiivisten tiedostojen jakaminen ja säilyttäminen tietoturvallisesti pilvipalvelussa
 • Kansioiden käyttöoikeuksien helppo hallinta
 • Tiedostojen ja kansioiden käytön raportointi: esimerkiksi raportit siitä, kuka tiedostoja on käyttänyt

Lisäksi Magic Cloud on suomalainen palveluntarjoaja, joten kanssamme GDPR:n vaatimusten toteutumisesta on helppo viestiä ja kysyä.

Tutustu muihin palveluihimme:

Etätyöpöytä

Ohjelmisto-hosting

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Magic Cloud, Keijo Koro

KEIJO KORO

Avainasiakaspäällikkö

Magic Cloud, Keijo Koro