Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Miksi valita Magic ShareFile?

Tarjoamme Magic Cloudilla asiakkaillemme Citrixin tarjoamaan ShareFile tiedostojen jako- ja hallintapalveluun perustuvaa Magic ShareFilea. Magic ShareFile on yrityksille tarkoitettu, esimerkiksi Microsoftin SharePoint-järjestelmään pohjautuvan OneDrive for Businessiin verrattava palvelu.

Vastaan työssäni melko usein kysymyksiin Magic ShareFilen ominaisuuksiin liittyviin kysymyksiin, joten päätin koota tähän muutaman olennaisimman Magic ShareFilen keskeiseksi eduksi luettavan pointin.

 

1) Magic ShareFilessä tiedostot sijaitsevat suomalaisella palvelimella
Yksi olennainen ero Magic ShareFilen ja muiden yrityksille tarjottavien pilvikirjastojen välillä liittyy tiedostojen sijaintiin. Esimerkiksi Microsoftin palvelussa tiedostot sijaitsevat aina Microsoftin tarjoamissa pilvipalveluissa ulkomailla. Citrixin tekniikka sen sijaan mahdollistaa tiedostosijainnin Citrixin yhteistyökumppanin pilvessä, jolloin esimerkiksi Magic Cloudin tapauksessa asiakkaan Magic ShareFileen tallentamat tiedostot ovat Magic Cloudin Suomessa sijaitsevissa konesaleissa.

Tietoturvaa ja tiedostojen omistajuutta koskevissa asioissa Suomessa sijaitsevia konesaleja määrittää suomalainen lainsäädäntö, mikä monikansallisten yritysten palveluihin verrattuna on monelle asiakkaallemme tärkeä turvallisuuden lähtökohta.

 

2) Magic ShareFile mahdollistaa yksityiskohtaisen tiedonsiirron tarkastelun

Itse arvostan ShareFilessä myös sen tarjoamaa mahdollisuutta ShareFile-ympäristössä tapahtuvan tiedonsiirron tarkasteluun.
ShareFilessä ympäristön pääkäyttäjä voi tarkastella organisaation ulkopuolelle jaettujen tiedostojen käyttöä ja lisäksi jokainen käyttäjä voi tarkastella itse ShareFilestaan jakamien tiedostojen avaamista, lataamista ja käyttämistä. Yrityksen ShareFile-ympäristöön on myös mahdollista luoda tunnuksia esimerkiksi asiakasyritysten henkilöille. Lisäksi jakamisen asetuksia voidaan hallita käyttäjä- ja tiedostokohtaisesti esimerkiksi latauskertojen rajoittamisen, kirjautumisen vaatimisen sekä mustien ja ”read only” -listojen kautta.

 

3) Outlook-integraatio

Outlookia sähköpostiohjelmanaan käyttäville Magic ShareFilen mahdollistama Outlook-integraatio on myös tiedostojen jakopalvelun arkea helpottava ominaisuus. Outlook-integraatio yhdessä verkkojako-ominaisuuden (Drive Mapper) kanssa muodostaa parin, jonka avulla Magic ShareFilen käyttö on luonteva ja täysin keskeytyksetön osa päivittäistä työskentelyä, sillä esimerkiksi erillistä kirjautumista selainkäyttöliittymään ei tarvita.

Vertailtaessa mitä tahansa palveluja ja tuotteita, vertailun perusteena on usein myös subjektiivisia kokemuksia ja mielipiteitä. Monet asiakkaamme ovat myös päätyneet Magic ShareFileen nimenomaan edellä mainittujen seikkojen perusteella, joten voin todeta ShareFilen soveltuvan myös useiden muiden yritysten päivittäisiin tiedostojen jakamista ja hallintaa koskeviin tarpeisiin.

Lue lisää Magic ShareFilesta täältä.

Terhi Meriläinen

Magic Cloudin viestintäasiantuntija.