Magic ShareFilen käyttökoulutustallenteet

kirjoittaja | huhti 20, 2018 | Teollisuusyritykset

Magic ShareFile on tiedostojen jakamiseen ja hallintaan tarkoitettu pilvipalvelu, jonka helppokäyttöiset käyttöliittymät tekevät palvelun käytöstä sekä vaivatonta että tehokasta.

Järjestimme huhtikuussa kaksi Magic ShareFile -etäkäyttökoulutusta, joista ensimmäisessä kävimme läpi Magic ShareFilen jokapäiväistä käyttämistä ja toisessa palvelun admin-käyttöä.

Magic ShareFilen jokapäiväinen käyttäminen

Koulutuksessa käyn palvelun käytön läpi teemoittain (otsikkoa klikkaamalla pääset tallenteessa kyseiseen kohtaan):

1) Magic ShareFilen käyttöä helpottavat applikaatiot: palveluun kuuluvat, ilmaiset applikaatiot helpottavat ja nopeuttavat Magic ShareFilen jokapäiväistä käyttämistä. Applikaatiot ovat saatavilla niin Windows, Mac kuin mobiililaitteille.

2)  Tiedostojen ja kansioiden yhteiskäyttäminen asiakkaiden kanssa: Magic ShareFile mahdollistaa sujuvan ja sähköpostin liitteiden määrää vähentävän tavan käyttää tiedostoja ja kansioita yhdessä asiakasyrityksen kanssa. Kansioiden yhteiskäyttö palvelee esimerkiksi tili-, markkinointi-, ja asianajotoimistojen sekä rakennusyritysten tarpeita hallita ja käyttää kansioita ja kansiorakenteita yhdessä asiakkaansa kanssa.

3) Tiedostojen tietoturvallinen jakaminen ja pyytäminen: Magic ShareFilesta jaettavat linkit vähentävät sähköpostin kuormittumista ja lisäävät liitetiedostojen tietoturvaa. Sopii hyvin yksittäisten tai muutamien tiedostojen jakamiseen ja pyytämiseen esimerkiksi tarjouksille, raporteille tai asennustiedostoille. Järjestelmä myös kerää lataajalle tietoja liitetiedostoon kohdistuneista toimista.

 


Magic ShareFilen admin-käyttö

Magic ShareFilen pääkäyttäjille tarkoitetussa webinaarikoulutuksen tallenteessa puolestaan käyn läpi Magic ShareFilen käyttämistä erityisesti ympäristön ylläpidon ja admin-käytön näkökulmasta.

Tallenteessa läpikäydään:
Magic ShareFilen tietoturvaominaisuudet
Käyttäjien ja ryhmäoikeuksien hallinta
Ympäristön asetukset ja kustomointi
Magic ShareFilen käytön raportointityökalut

Tietosuoja-asetus GDPR:ään valmistautumisen to do -lista
Entistä turvallisempaa pilveä
<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud