Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709

Magic Cloud yritysvideo

Magic Cloud – ihmisen kokoinen teknologiayritys

Magic Cloud on perustettu palvelemaan ihmisiä, ei teknologiaa. Kehitämme ja ylläpidämme kuitenkin teknologista osaamistamme tarjotaksemme asiakkaillemme vain parhaita ratkaisuja. Emme silti koskaan piiloudu tekniikan taakse tai tarjoa pelkkiä välineitä, vaan kuuntelemme omilla korvillamme ja keskustelemme omilla kasvoillamme – olemme olemassa juuri sinua ja sinun yritystäsi varten.

Ihmislähtöisen palvelemisen periaate on kulkenut toimitusjohtajamme Timo Haapavuoren mukana vuosikymmenten mittaisen yrittäjätaipaleen alusta alkaen. Samalla tavoin kaikki Magic Cloudin työntekijät haluavat palvella aivan jokaista asiakastamme: henkilökohtaisesti, ymmärtäväisesti ja ystävällisesti.

Kaiken tämän teemme tietoturvaa unohtamatta. Askeleen edellä olevaa tietoturvaa on meillä kehitetty ja kehitetään jatkuvasti, sillä kyseessä on aina ajankohtainen ja alati jatkuva prosessi. Teemme tietoturvayhteistyötä muun muassa F-Securen, D-Fencen ja Deltagonin kanssa, jotta asiakkaamme voisivat nukkua yönsä rauhassa.